Opinia Timisoarei

Vaccinare la poarta Pietei Flavia, la Timisoara, la redeschidere. Oricine vrea se poate imuniza anti COVID

TIMISOARA. Se redeschid pietele de vechituri si targurile, iar pentru a marca acest moment, la Timisoara va fi organizat un nou maraton al vaccinarii, chiar la poarta Pietei Flavia, cea mai cunoscuta de acest fel din oras.

CITESTE SI: Cele 44 de autobuze electrice pentru Timisoara, intr-o noua etapa a licitatiei. Turcii de la Bozankaya, care ne-au adus primul tramvai, intre cei 5 competitori pentru contractul de 30 de milioane de euro

Anuntul a fost facut de prefectul de Timis, Zoltan Nemeth, care spune ca oricine doreste se va putea imuniza fara programare.

In zilele de 3 și 4 iulie, adică în primul weekend după redeschiderea piețelor, o echipă mobilă de vaccinare va asigura imunizarea la intrare în piața Flavia din Timișoara, pe strada Lacului, începând cu ora 10:00 pana la ora 18:00.
Pot beneficia de imunizare atât persoane care merg în piață, cât și locuitorii zonelor învecinate sau orice alta persoană interesată. Nu este necesară programarea în prealabil, având nevoie doar de act de identitate, iar serurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson”, a scris pe pagina sa de socializare Zoltan Nemeth, prefectul judetului Timis.

Va reamintim, incepand cu data de 1 iulie vor intra in vigoare o serie de noi relaxari ale restrictiilor, printre care si redeschiderea pietelor de vechituri, prelungirea programului la terase si participarea unui numar mai mare de oameni la evenimente.

Exit mobile version