Opinia Timisoarei

Vali Velcea: ‘Ii felicit pe toti timisorenii care au fost la meciul cu Mediasul, iar pe cei care n-au fost la meci, ii astept’

Antrenorul lui ACS Poli si-a felicitat jucatorii pentru atitudinea avuta in jocul de luni, cu Gaz Metan Medias  si a avut doar cuvinte de lauda la adresa golheterului Szekely.
„Ma asteptam la acest start de campionat bun al intregii echipe, nu doar al lui Szekely, dar ma bucur ca el este jucatorul care valorifica forma buna si de fapt asta e meseria lui, sa dea goluri. Eu cred ca merita, pentru ca s-a pregatit exemplar in ultimele sase luni, de cand am scos biciul din buzunar. Il felicit pe el si intreaga echipa pentru efortul depus, dar mai avem de corectat greselile, pentru ca sunt si ele. Am practicat un joc bun in meciul acesta, agresiv, un joc consistent la mijlocul terenului, cu eficienta, caldura a fost si ea un adversar, dar consider ca echipa a avut o atitudine buna, asa cum mi-o doream”, a spus Velcea care le-a transmis un mesaj timisorenilor: ‘Ii felicit pe toti timisorenii care au fost la meci, iar pe cei care n-au fost la meci ii astept. Eu zic ca in acest moment dam dovada de un club serios, cu stabilitate si care incet-incet, cu rezultatele care nu vor intarzia sa apara, va fi mai apreciat si cred ca, individual, fiecare jucator va atrage atentia celorlate cluburi mult mai titrate si mult mai potente, pentru a ajunge sa si transferam la un moment dat”, a mai spus Velcea.
Tehnicianul timisorean a apreciat si arbitrajul, chiar daca Marius Avram l-a eliminat pe unul dintre jucatorii lui ACS Poli. ” A fost un arbitraj bun, la nivelul Ligii I, pentru ca tot ceea ce a dat a fost meritat. Am luat cartonasele pe pozitionare, cel putin primul cartonas, al lui Marovic trebuia evitat, pentru ca, daca el avea o pozitie corecta, mingea era, fara nici o sansa, la adversarul lui, iar la al doilea „galben” Marovic nu avea ce sa caute pe acolo”, a spus Velcea.
Exit mobile version