Opinia Timisoarei

Vanator sau vanat? Tanar din vestul tarii, impuscat in timpul unei partide de vanatoare!

Un tanar in varsta de doar 26 de ani si-a gasit sfarsitul impuscat, in timp ce se afla la o partida de vanatoare. Din pacate, echipajele de prim-ajutor nu l-au putut salva si i-au constatat decesul.

Potrivit politistilor din Hunedoara, in jurul orei 18.30, Politia orasului Calan a fost sesizata ca pe fondul de vanatoare 50 Ursici, zona Alun-Bosorod a avut loc un accident de vanatoare.

In urma accidentului o persoana, un tanar de 26 de ani, din Deva, a fost ranit prin impuscare. Pana la sosirea echipelor de salvare, barbatul a decedat.

”Echipele de politie, insotite de procurorul criminalist, s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea activitatilor specifice in astfel de situatii, din primele verificari rezultand ca partida de vanatoare a fost organizata cu indeplinirea conditiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoana in varsta de 37 de ani, membru vanator si participant la vanatoare”, anunta Politia.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa, ancheta fiind efectuata sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara.

Exit mobile version