Opinia Timisoarei

Vasile Ciupa, increzator la Comisia de Disciplina. A cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani, sa se pregateasca

TIMISOARA. Seful Directiei de Mediu s-a prezentat, marti, in fata Comisiei de Disciplina din cadrul Primariei Timisoara, increzator, si a cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani.

Ciupa a intarziat aproape 20 de minute, iar membrii comisiei i-au cerut ca data viitoare sa fie punctual. Presedintele comisiei, Sorin Chira, si membrii acesteia – Ion Manolache, din partea sindicatului, Daniel Vacarescu, jurist, si Rodica Aurelian, seful Serviciului de Resurse Umane, l-au asteptat vreme de 20 de minute.

De cum a intrat in incapere, seful Directiei de Mediu a cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani, pe motiv ca vrea sa isi pregateasca amanarea.

„As dori 2 saptamani de ragaz sa verific raportul. Am fost in concediu pana astazi (n.r. marti), iar abia sambata am primit documentele necesare. Am depus o solicitare cu amanare 2 saptamani pentru a putea verifica documentele si pentru a ma putea pregati”, le-a spus Vasile Ciupa celor din comisie.

Toti membrii acesteia au fost de acord sa se amane sedinta, mai ales ca directorul Ciupa, responsabil cu Parcul Copiilor, a fost in concediu vreme de 2 saptamani.

„Suntem de acord cu un termen de amanare de doua saptamani”, a spus Sorin Chira. Daniel Vacarescu, jurist la Primaria Timisoara, l-a rugat pe Ciupa ca data viitoare sa nu mai intarzie: „Daca spunem ca ne vedem la 10:30, atunci sa fie la 10:30, nu la 12:20, desi am stabilit la 12:00”.

Vasile Ciupa a parasit increzator sedinta si a plecat spre birou. Cat despre iesirea la pensie, seful Directiei de Mediu ne-a marturisit ca s-a gandit la asta. „Mai vedem de pensie. De la o anumita varsta sigur ca te gandesti la asta”, a precizat Ciupa.

Ciupa a fost chemat sa dea socoteala Comisiei de Disciplina pentru ca a facut cateva achizitii pentru Parcul Copiilor, achizitii care nu se aflau in caietul de sarcini al proiectului.

Exit mobile version