Opinia Timisoarei

Viata bate filmul! Povestea incredibila a unui indragit sportiv roman

Un sportiv respectat de multi romani a ales sa-si spuna in premiera povestea nestiuta, intr-o carte autobiografica pe care o va lansa in perioada urmatoare.

CITESTE SI: Premiera nationala la Timisoara! Nume urias pe scena festivalului JazzTM din vara 

Tibi Useriu, romanul devenit faimos dupa ce a castigat anul trecut maratonul extrem 6633 Arctic Ultra a povestit detalii incredibile din viata pe care a dus-o pana cand a descoperit sportul.

In cartea autobiografica denumita 27 de pasi, Tibi Useriu a relatat cum a facut parte dintr-o banda de hoti ce jefuiau magazine din Austria si masini ce transportau bani in Germania.

CITESTE SI: O vacanta de vis! Croatia – una dintre cele mai frumoase destinatii ale verii 2017! 

Totodata, Useriu povesteste ca, dupa ceva timp, a inceput sa lucreze pentru unul dintre capii mafiei sarbesti si facea parte dintr-o banda ce comitea jafuri armate.

CITESTE SI: Un spectacol! Cum arata insula plutitoare din Banat, ca-n Maldive, in plina iarna. FOTO! 

La un moment dat, Useriu a fost prins si a fost condamnat pentru tentativa de omor. A ajuns astfel pe lista Interpolului, a fost prins de doua ori dar a reusit sa evadeze. In cele din urma, a treia oara, a fost trimis intr-un penitenciar de maxima securitate, cu o condamnare de 23 de ani. Statea singur in celula, iar curtea penitenciarului masura 27 de pasi.

Citeste mai mult pe ziare.com

Exit mobile version