Opinia Timisoarei

Victor Becali a lovit un om cu Betley-ul. Afla cum s-a intamplat si cum a scapat cu permisul in buzunar!

Impresar si procurator. Victor Becali a dat peste cineva cu masina, Bentley-ul de 200.000 de euro. Vezi aici cum a scapat si ce s-a intamplat de a ramas cu permisul in buzunar!

Procuratorul Victor Becali (49 de ani) a trecut prin momente tensionate acum cateva zile, cand, potrivit declaratiilor sale facute in fata politistilor, aflat la volanul masinii, ar fi lovit un pieton pe o strada din Bucuresti. Presupusa victima a plecat nevatamata, insa Bentley-ul lui Becali s-a ales cu parbrizul distrus.

Dupa accident, Victor Becali a mers la sediul Politiei Capitalei pentru a da declaratii. Conform unor surse din Politie, agentul FIFA a spus in fata ofiterilor de la “Rutiera” ca el conducea Bentleyul de 200.000 de euro pe data de 8 iunie, cand a lovit un cetatean pe strada Cornescu din zona Floreasca a Capitalei. Potrivit anchetatorilor, Victor Becali a mai declarat ca persoana accidentata s-ar fi ridicat imediat dupa impact si ca ar fi plecat de la locul impactului nevatamata.

Becali a adaugat ca, in urma loviturii, barbatul a lovit cu cotul parbrizul masinii, crapandu-l. In aceste conditii, fara sa existe vreo plangere si fara ca oamenii legii sa poata identifica victima, procuratorul a scapat basma curata, ramanand cu permisul de conducere in buzunar. Agentul de jucatori a primit de la Politia Capitalei dovada de constatare, procesulverbal si, mai ales, autorizatia de reparatie, in baza careia va putea schimba, fara sa plateasca, parbrizul lovit. Cum in Romania nu exista un centru specializat pentru Bentley, cel mai probabil, masina va fi urcata pe o platforma si transportata la Viena, pentru remedierea avariei. Impresarul isi achizitionase bolidul in urma cu patru ani si era foarte atasat de el, spun apropiatii.

«Esti cumva de la Politie, ca sa-mi pui intrebari?!»

Contactat de jurnalisti, Victor Becali n-a vrut sa explice circumstantele in care a fost avariat automobilul: “Ce, ba? Esti cumva de la Politie, sa ma intrebi daca mi-am lovit masina? Pot sa-mi lovesc si Bentley-ul, si Trabantul, ca nu-ti zic! Asa faceti voi de obicei, aveti intrebari d-astea!”.

Exit mobile version