Opinia Timisoarei

Victor Ciutacu o jigneste pe campioana la judo Alina Dumitru: ”Sa taca dracu’ din gura!”


Decizia Alinei Dumitru de a nu participa la referendum pe 29 iulie l-a scos din sarite pe jurnalistul de la Antena 3 Victor Ciutacu, redactor-sef la Jurnalul National, care i-a aruncat vorbe grele campioanei olimpice din 2008 si medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra.

Alina Dumitru a declarat ca nu a dorit sa mearga la vot, la referendumul din 29 iulie, pentru ca este dezamagita de clasa politica din Romania, subliniind totodata faptul ca nu a fost sunata nici de presedintele suspendat, nici de presedintele interimar, dupa ce a luat argintul la JO de la Londra.

Nu am fost sa votez, nu ma bag in situatia politica, nu comentez. Olimpiada trecuta, dupa ce am luat aurul, m-a sunat Basescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Basescu, nici Antonescu„, a declarat Alina Dumitru.

Decizia singurei medaliate de pana acum de la Jocurile Olimpice se pare ca l-a inflamat peste masura pe Victor Ciutacu, determinandu-l sa o apostrofeze intr-un mod extrem de brutal:

Idiolita (sic) snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu voteaza, nu se baga„, a comentat Ciutacu pe Twitter.

La randul sau, prietenul Mircea Badea i-a raspuns in aceeasi nota: „O doare mana cu care voteaza pentru ca a batut-o brazilianca la zero„.

Ciutacu a continuat seria jignirilor, cu o noua replica: ”Sa taca dracu’ din gura, sa nu fie ofuscata ca nu au sunat-o marimile. O sa ia bani de la stat pentru medalie”.

Alina Dumitru, vicecampioana olimpica la judo nu se astepta sa fie jignita de Mircea Badea si Victor Ciutacu, dupa ce declarase ieri ca nu a votat la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Intrebata de B1TV cum comenteaza postarile de pe Twitter ale lui Victor Ciutacu, sportiva a raspuns: „Poate sa comenteze ce vrea. Poate daca el crede ca fac sport si fac sacrificii sa aduc faima Romaniei, sa mi se aduca asemenea chestii nu mai am cuvinte. In loc sa vorbeasca de bine, ei tot de rau, adica tot politica o baga. Nici nu trebuiau sa aduca vorba de chestia asta, trebuiau sa taca din gura, felicitari si atata tot, mai bine nu zicea nimic. Eu nu m-am asteptat din partea lor sa aud asemenea cuvinte, eu nu cred ca am vorbit vreodata pe cineva de rau„.

Exit mobile version