Opinia Timisoarei

Victor Ponta la Timisoara, atac la primarul Nicolae Robu! Promite din nou bani pentru Spitalul de Copii Louis Turcanu

TIMISOARA. Aflat intr-o vizita la Timis, in care a trecut pragul unor fabrici din Timis si s-a intalnit cu primarii PSD din judet, marcand incheierea campaniei electorale pentru alegerile de duminica, Victor Ponta l-a atacat pe primarul Nicolae Robu in chestiunea banilor pentru Spitalul de Copii Louis Turcanu, unde tocmai au inceput lucrarile de ridicare a unui nou corp de cladire.


Intrebat daca proiectul va mai primi sau nu bani de la guvern, Victor Ponta a dat asigurari ca da.

Timisoara a primit bani pentru Spitalul de Copii si, din pacate, nu i-a folosit pentru ca primaria nu a facut procedurile la timp. Acum, daca in sfarsit le-a finalizat si le-a făcut corect, evident ca va primi in continuare (n.r. – bani), e un proiect esential pentru Timisoara. Stiti ca am fost cu primarul aici, i-am dat bani si dupa aceea mi-au dat banii inapoi pentru ca nu a putut sa-i foloseasca„, a declarat la Timisoara Victor Ponta.

_______

UPDATE! Ce spune Robu?

Primarul Nicolae Robu ofera si o replica la afirmatiile prim-ministrului!

„Anul trecut cum i-a putut aloca fara niciun fel de act? Stia ca nu pot fi cheltuiti si atunci i-a dat. Aceasta este dovada a ceea ce va spuneam, ca banii aceia nu puteau fi cheltuiti. Proiectul acesta n-a fost niciodata asumat oficial de guvern. Eu am cerut sa se pregateasca documentatia. Trebuie sa avem mai intai semnat contractul de executie a lucrarii. L-am semnat si inca nu este gata materialul, care e destul de complex, trebuie sa aiba documentatia anexata si contractul cu firma de executie, si mai multe lucruri. Luni probabil voi spune ca l-am trimis”, a declarat Nicolae Robu.

Exit mobile version