Opinia Timisoarei

Victorie dupa doua anotimpuri! Poli Timisoara invinge echipa din Miercurea Ciuc si a parasit ultimul loc

TIMISOARA. Pe 6 august obtinea Poli prima si singura victorie de pana acum in acest sezon de liga secunda. A trebuit sa treaca vara si toamna ca echipa, care intre timp si-a schimbat antrenorul, dar si multi jucatori, sa castige din nou. A fost 2-1 cu formatia din Miercurea Ciuc.

CITESTE SI: Dar din dar se face Rai. Ajuta o familie sarmana din Timis sau Caras-Severin sa puna ceva pe masa de Craciun

Inceputul de joc le-a apartinut vizitatorilor, care au avut cate o ocazie de fiecare data cand au intrat in careu, printre care si doua suturi in bara. Insa, in minutul 32, dupa un contraatac excelent, Denis Radu a centrat perfect in careul mic, de unde Birnoi a indeplinit o simpla formalitate, 1-0. Poli a ramas in atac si si-a creat ocazii bune de gol pana la pauza, dar Bocsan si Celani nu au gasit tinta.

In partea secunda, tot dupa un contraatac, Denis Radu a finalizat cu sange rece pentru 2-0, minutul 53, si se parea ca meciul este rezolvat. Ciucanii insa au echilibrat imediat, si Jelena a redus din diferenta in minutul 56, dupa o faza lunga, 2-1.

Apoi s-a jucat pe contre. Oaspetii au avut mai mult posesia si mai multe incercari de a marca, gazdele au raspuns prin contraatacuri, Birnoi ratand o marte sansa. Pana la urma, Ciucul a mai avut o bara, dar tabela nu s-a mai modificat. Asadar, 2-1 pentru Poli care depaseste Unirea Constanta in clasament datorita golaverajului. Doar 12 puncte pentru banateni, care oricum vor avea parte de cea mai rece iarna…

Poli Timisoara: Isvoranu – Mada, Bocsan (cpt.), Karatasios, Taub – Pana, Tsvetkov – D. Radu (Marincu 90′), Ignea (Popescu 68′), Birnoi (Oanea 90+2′) – Celani.

Exit mobile version