Opinia Timisoarei

Victorie in primul meci al sezonului baschetbalistic pentru SCM Timisoara. Banatenii au anuntat un transfer si o desparire. Foto

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Timisoara a inceput stagiunea cu o calificare in faza a III-a a Cupei Romaniei, dupa ce a invins la 11 puncte diferenta Steaua Bucuresti. In ziua meciului alb-violetii au anuntat sosirea unui jucator si despartirea de un altul.

CITESTE SI: S-a lansat licitatia de aproape 5 milioane de euro pentru demolarea batranului stadion ‘Dan Paltinisanu’ de la Timisoara. Foto 

Duelul cu Steaua a avut doua jumatati diferite. In prima parte formatia bucuresteana a fost la conducerea intalnirii. Ros-albastri au incheiat primul sfert la 4 puncte diferenta, pentru ca la pauza mare diferenta sa fie de 7 in favoarea oaspetilor.

Timisorenii au avut un sfert 3 de vis in care au pus pe tabela 24 de puncte, si au incasat doar 8. Ultimul act al intalnirii a fost unul mai echilibrat, dar castigat tot de jucatorii lui Dragan Petricevic, la 2 puncte diferenta. In cele din urma, Timisoara a castigat cu 82-71. Vujosevic a terminat intalnirea cu 18 puncte, Bilinovac si Taylor au avut cate 14, Lazar – 9, Mirkovic – 9 Lapuste – 8, Schipor – 6 si Gajic – 4.

Un american a plecat, altul a venit

Gruparea timisoreana a oficializat in ziua meciului cu Steaua transferul lui Darnell Brodie, jucator care peste doua zile va implini 26 de ani. Brodie a evoluat in cele mai recente patru sezoane in campionatul universitar nord-american NCAA, la Drake Bulldogs, de fiecare data cu peste 30 de partide/campionat.

In sezonul 2023-2024, Darnell Brodie (2.08 m) a evoluat in 34 de meciuri, la toate in cinciul de start. A avut medii de 11.4 puncte, 7.9 recuperari, in 25.2 minute/meci.

Pe masura ce imi incep calatoria de baschet profesionist la Timisoara, sunt atat onorat, cat si incantat de oportunitatea care mi s-a oferit. Sunt gata sa dau tot ce am, sa muncesc din greu in fiecare zi si sa cresc alaturi de colegii mei. Vreau sa contribui la succesul echipei si sa fac fanii mandri. Stiu ca acesta este doar inceputul si sunt incantat sa invat, sa ma perfectionez si sa dau totul pe teren pentru acest oras”, spune Darnell Brodie.

De asemenea, clubul timisorean a oficializat si despartirea de Kelby Kramer, jucator adus in luna iunie la echipa. Separarea s-a produs cu acordul partilor.

Noi stiam foarte bine ca, una peste alta, ne trebuie si un plus de energie si un plus de experienta, de claritate in joc. Acest lucru, plusul de experienta, l-am reusit si l-am castigat prin Bilinovac si prin Vujosević, iar plusul de energie l-am adus prin Lapuste si prin Taylor. In schimb, nu am fost multumit de ceea ce pivotul american Kelby Kramer a livrat, probabil si pentru ca a venit prea tarziu. Noi am acceptat acest lucru, deoarece el a fost agrenat toata vara in alt campionat. Am crezut ca va veni foarte pregatit, dar nu s-a intamplat acest lucru. Nu a venit neaparat nepregatit, dar totusi doua saptamani in urma echipei s-au simtit foarte mult, mai ales din punct de vedere al jocului„, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Timisoara

Exit mobile version