Opinia Timisoarei

Victorie scurta pentru CSM Lugoj. Timisencele au terminat in 3 seturi duelul cu Argesul

TIMIS. CSM Lugoj nu i-a dat nicio sansa lui FC Arges in runda a II-a a Ligii Nationale de volei feminin, in primul duel din campionat de pe teren propriu din acest sezon.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara obtine a treia victorie in Liga Zimbrilor. Banatenii au fost condusi la pauza de ultima clasata 

Lugojencele au controlat aproape de la un capat la altul intalnirea cu formatia pitesteana. Primul set a fost si cel mai strans al intalnirii, in care lugojencele au castigat primele trei mingi, dupa care Pitestiul a revenit si a preluat conducerea pana la jumatatea setului. De la scorul 11-12, gazdele au revenit in avantaj si nu l-au mai cedat. S-a incheiat 25-20.

Si setul al doilea s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, cu cele doua echipe pe rand in avantaj. Pe final, gazdele au reusit sa se desprinda si sa castige cu 25-19.

Actul al treilea al intalnirii a fost unul fara istoric. Oaspetele au reusit sa puncteze prima data dupa ce Lugojul avea 6-0 pe tabela. In cele din urma, setul a fost cel mai lejer castigat de banatence, 25-8.

In runda a treia, Lugojul va juca in deplasare impotriva lui Dinamo Bucuresti, insa pana la acea intalnire, fetele lui Ugljesa Segrt vor juca la mijlocul saptamanii in CEV Challenge Cup, pe teren propriu, impotriva lui Selmy Brno.

Exit mobile version