Opinia Timisoarei

Video. A fost prins soferul fugar pe care politistii au incercat sa-l opreasca la Timisoara cu focuri de arma. Unde l-au capturat mascatii

TIMISOARA. Cautat inca de acum doua saptamani de politisti, Marco Munteanu, soferul pe care oamenii legii au incercat sa-l captureze la Timisoara dupa o urmarire ca-n filme pe strazi si dupa ce au tras focuri de arma, a fost in sfarsit capturat.

CITESTE SI: Filtre ale politistilor pe strazi in Timisoara. Il cauta pe soferul fugar pe care au incercat sa-l opreasca cu focuri de arma. Video 

CITESTE SI: Foc de arma tras pe strada de politisti, la Timisoara, dupa un sofer care a fugit de agenti. Urmarire ca-n filme. Video 

Politistii au aflat ca fugarul se ascunde intr-o casa din Timisoara, in zona Printul Turcesc, iar joi dupa-amiaza au incercuit locuinta si l-au incatusat in subsolul in care se afla.

Marco Munteanu a fost luat pe sus de mascati si dus la audieri la sediul IPJ Timis.

Astăzi, 31 august 2023, în urma activităților investigativ-informative, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale-I.P.J Timiș împreună cu Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș și Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara au depistat bărbatul, în vârstă de 35 de ani, într-un imobil de pe strada Titu Maiorescu, din Timișoara, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

***

Va reamintim, in 16 august, barbatul, care conducea un Mercedes, a reusit sa scape de agenti fugind cu masina spre Gara de Est si intrand mai apoi in curtea casei unei familii de romi de pe strada Lorena, unde a abandonat autoturismul si a disparut.

Aceasta, dupa ce politistii l-au tras pe dreapta pentru un control si au descoperit ca era dat in urmarire de autoritatile din Germania.
Cand si-a dat seama ca va fi incatusat, soferul a calcat pedala de acceleratie si fugit de oamenii legii. Acestia din urma au indreptat armele asupra masinii si chiar au tras foc de avertisment, insa nu l-au putut opri.

Momentul a fost filmat!

Conducatorul auto a fugit cu echipajul pe urmele sale pana pe strada Lorena unde a patruns cu Mercedesul in curtea unei familii de romi, apoi a disparut.

Politistii au scotocit proprietatea si intreg cartierul, insa n-au reusit sa-i dea de urma lui Marco.

Mai mult, au organizat filtre in mai multe zone din Timisoara, intre care Tipografilor si Kuncz. Agentii au verificat soferi, masini si documente.

Marco Munteanu, in varsta de 35 de ani, avea pe numele sau emis un mandat european de arestare, fiind cautat de autoritatile din Germania pentru fals, uz de fals si inselaciune care ar fi dus la o paguba de cateva sute de mii de euro.

UPDATE: Barbatul a fost dus in Arestul Politiei Timis si va fi extradat in Germania. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a stabili cine l-a ascuns pe fugar in cele doua saptamani.

In prezent, bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș,urmând ca zilele acestea sa se desfășoare procedura de extrădare către Germania.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal „in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „favorizarea infractorului”., transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version