Opinia Timisoarei

Video. Bancomat vandalizat in Timisoara. Au intervenit politistii criminalisti

TIMISOARA. Un bancomat din Timisoara a fost vandalizat de persoane inca necunoscute care au pus o substanta lipicioasa pe fanta de eliberare a banilor.

CITESTE SI: Imagini de infarct pe o strada din Timisoara. Cum depasesc unii soferi mijloacele de transport in comun. Video 

Angajatii bancii au fost cei care au sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce au primit o notificare cum ca ATM-ul, aflat in zona Turist de pe Calea Sagului, nu mai functioneaza din motive suspecte. Cel mai probabil si ei, la randul lor, au fost sesizati de clientii care au incercat sa retraga bani si nu au putut.

Imediat la fata locului au sosit politistii criminalisti care au inceput cercetarile pentru a vedea despre ce tip de clei este vorba si cine a turnat lipiciul in fanta bancomatului.

Din primele date, pare sa fie vorba despre super glue.

Astazi, politistii Sectiei 3 Urbane Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca pe un bancomat situat pe Calea Sagului din municipiu, persoane necunoscute ar fi aplicat o substanta lipicioasa pe fanta de eliberare a numerarului.
Politistii s-au deplasat la fata locului, in continuare efectuandu-se verificari sub aspectul savârsirii infractiunii de distrugere”, a transmis IPJ Timis.

Exit mobile version