Opinia Timisoarei

Video. Bataie intre elevi, intr-o scoala din Timis. O fata si-un baiat si-au tras pumni si picioare in clasa

TIMIS. Scene violente la un liceu din Timis. O fata si un baiat, colegi de clasa, s-au incaierat in sala de cursuri in timpul unei pauze.

CITESTE SI: Nepalez gasit mort intr-o casa din Timisoara. Video

Totul s-a intamplat la liceul din orasul Gataia, miercuri. In imaginile filmate de un coleg de clasa al celor doi se vede cum batausii sunt urcati pe banci si se lovesc, apoi ambii cad pe podea si continua sa se loveasca.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional.

La data de 22 mai a.c., politistii orasului Gataia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente.

In fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate scolara din Gataia, ar fi avut loc o altercatie intre doi elevi, in varsta de 14 si 15 ani.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor cauzelor si imprejurarilor in care a avut loc evenimentul„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

O ancheta a fost demarata si la nivelul scolii si al Inspectoratului Scolar, care urmeaza sa decida ce masuri se vor lua in privinta celor doi elevi.

Altercatia a avut loc intre doi elevi ai clasei a VII-a. Directiunea unitatii de invatamant a informat familiile acestora și Politia din Gataia, care, la randul ei, a informat Biroul Siguranta Scolara asupra evenimentului care s-a desfașurat, in timpul programului scolar, in unitatea de invatamant. In acest moment, atat Politia, cat și unitatea de invatamant intreprind masurile necesare. in ceea ce privește actiunile aflate in desfașurare la nivelul școlii, suntem in masura sa va informam ca se investigheaza cauzele care au dus la producerea incidentului, in scopul aplicarii masurilor care se impun, in virtutea normativelor care guverneaza unitatile de invatamant„, transmit reprezentantii ISJ Timis.

 

Exit mobile version