Opinia Timisoarei

Video. Cersetor cu handicap, rapit din fata unui supermarket din Timisoara, dus la Cluj si pus sa ceara bani de la trecatori. Era batut cand nu castiga destul

TIMISOARA. Un apel la numarul de urgenta 112 a pus pe jar politistii la Timisoara. Cineva a anuntat marti ca din parcarea unui supermarket de pe Calea Torontalului, 3 barbati au coborat dintr-o masina, l-au luat pe sus pe un cersetor cu handicap, l-au bagat cu forta in autoturism si au demarat in tromba.

CITESTE SI: Momentul dezastrului a fost filmat. O soferita a incurcat benzile de circulatie si a daramat un stalp si un semafor, intr-un accident, la Timisoara

Momentul rapirii a fost filmat!

Politistii de la Investigatii Criminale Timisoara au inceput cercetarile si aveau sa descopere ca cei trei l-au dus la Cluj Napoca pe cersetor si nu erau la prima actiune de acest fel.

Bărbatul de 40 de ani, a fost preluat cu forța de catre cei 3 bărbați din parcarea societății comerciale și condus în municipiul Cluj-Napoca cu scopul de a fi exploatat prin practicarea cerșetoriei, sumele de bani obținute de victimă din mila publicului urmând să intre în posesia celor 3, lucru care s-a mai intamplat și în trecut pe parcursul mai multor ani de zile, când persoana vătămată a fost supusă în mod repetat violențelor fizice în zilele în care nu obținea din cerșit suma de bani dorită de ei„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara i-au reținut trei bărbați pentru lipsire de libertate în mod ilegal.
Cei trei au fost depistați în colaborare cu IPJ Cluj.

Cei trei barbati din Cluj, in varsta de 24, 33 și 44 de ani, au fost adusi la Timisoara si au ajuns in Arestul IPJ Timis. Sunt cercetati pentru exploatarea cerșetoriei de pe urma unei persoane cu dizabilități fizice prin exercitarea constrângerii fizice.

Exit mobile version