Opinia Timisoarei

Video. Femei lovite cu palmele si cu picioarele de un patron pentru ca au indraznit sa-i ofere capsuni unui muncitor nepalez. Scene teribile la o firma din Timis

TIMISOARA. Un gest crestinesc a starnit furia unui patron de firma din orasul Sannicolau Mare.

CITESTE SI: Spectacol magic pe Bega: Ziua miilor de fluturi, langa Timisoara. Traiesc doar cateva ore si pot fi vazuti doar o data pe an. Video

Doua femei care au indraznit sa intre in curtea societatii ca sa-i ofere niste capsuni unui muncitor nepalez ce lucra in soare au fost luate la bataie.

Cand le-a vazut, patronul firmei, care se ocupa cu reciclarea de deseuri, s-a napustit asupra lor si le-a spus ca angajatul nu are pauza si, drept urmare, le-a cerut sa plece, sustinand ca n-au ce cauta pe o proprietate privata. Apoi, nervos, a pleznit-o peste fata pe una dintre femei si s-a indreptat si spre a doua si le-ar fi lovit si cu picioarele.

Scenele violente au fost filmate. Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional!

Femeile agresate au cerut ajutorul politiei Sannicolau Mare, iar un echipaj a intervenit rapid la fata locului. Barbatul a fost retinut si i s-a intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente. A fost dus in arestul IPJ Caras-Severin, intrucat la Timisoara nu mai sunt locuri, si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

La data de 25 mai a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi adresat cuvinte jignitoare și ar fi agresat fizic 2 femei, în vârstă de 38 și 43 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Sânnicolau Mare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version