Opinia Timisoarei

Video. Plantatie de canabis, ‘recoltata’ de procurorii DIICOT Timisoara. Ce-au gasit anchetatorii in casa ‘agricultorului’

TIMISOARA. Actiune fulger a procurorilor DIICOT Timisoara, miercuri, pentru capturarea unui tanar care avea o plantatie de canabis, langa Deta.

CITESTE SI: 60 de perchezitii DNA in Timis si in alte judete, intr-un dosar cu o paguba uriasa. Ce cauta procurorii anticoruptie

Insotiti de mascatii de la trupele speciale ale Jandarmeriei, anchetatorii au descins mai intai in apartamentul barbatului, cunoscut consumator, unde au descoperit sume importante de bani si cantitati insemnate de droguri, o parte dintre ele pregatite pentru vanzare.

Procurorii aveau informatii ca stupefiantele provin dintr-o plantatie de cannabis pe care tanarul o infiintase departe de ochii lumii, se pare cu seminte aduse din Olanda.

Oamenii legii au descins si la Opatita, localitate aflata doi pasi de orasul Deta, unde chiar la intrare, camuflata intr-un stufaris, se afla cultura. Pe aproximativ 200 de metri patrati, tanarul crestea zeci de plante, multe ajunse si la 2 metri inaltime, numai bune de recoltat.

VIDEO: George Stefanita

Toate au fost taiate de anchetatori si ridicate, iar tanarul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Va fi cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Exit mobile version