Opinia Timisoarei

Video. Politist local lovit cu pumnul in plina strada de un scandalagiu, la Timisoara. Trecatorii i-au sarit agentului in ajutor, judecatorii l-au eliberat pe agresor

TIMISOARA. Un barbat care distrugea o cladire din Timisoara a fost imobilizat de politia locala si de timisoreni, dupa ce a lovit unul dintre agenti.

CITESTE SI: Masina in copac, langa Timisoara. O tanara soferita si 2 copii, raniti 

Totul s-a intamplat marti dupa-amiaza, in plin centrul orasului. Individul in varsta de 45 de ani rupea burlanele de pe o cladire aflata pe strada Alba Iulia si le arunca pe jos. La fata locului au ajuns agentii Politiei Locale, care au vrut sa il legitimeze.

Barbatul a devenit recalcitrat. Mai multi timisoreni cu spirit civic au sarit in ajutorul oamenilor in uniforma si l-au imobilizat pe scandalagiu, care a fost dus la Sectia 1 Politie pentru continuarea cercetarilor.

Barbatul a fost prezentat magistratilor, iar acestia, spre surpriza tuturor, judecatorii au decis sa…il elibereze.

In contextul in care, la nivel mondial, a crescut simtitor numarul agresiunilor fata de organele de ordine, precum si fata de ceilalti cetateni, cel mai recent exemplu fiind cel al politistului din orasul german Mannheim omorat saptamana trecuta de un barbat care a mai injunghiat alte cinci persoane intr-o piata, o astfel de decizie nu face cinste celor care iau decizii privind siguranta populatiei. Trebuie subliniat faptul ca intr-adevar, politistii locali isi risca integritatea corporala, aceasta fiind, pana la urma, o consecinta a meseriei de care o practica, dar astfel de persoane extrem de agresive pun in pericol si ceilalti cetateni, pana la interventia politistilor locali barbatul fiind foarte aproape de a-i lovi si pe altii in actiunile lui fara nicio logica. Pana la urma, siguranta tuturor cetatenilor este un aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere nu doar politistii, ci si procurorii care decid in astfel de situatii„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version