Opinia Timisoarei

Viitoarea Centura Vest Timisoara, modelare 3D. Cum va arata soseaua pentru care se cauta constructor. Video

TIMISOARA. Soseaua de Centura Vest Timisoara a intrat zilele trecute in licitatie pentru gasirea unui constructor.

CITESTE SI: Noul Terminal de Plecari Externe al Aeroportului Timisoara, inaugurat in ziua intrarii Romaniei in Schengen aerian. Anuntul lui Sorin Grindeanu 

Varianta de Ocolire Timisoara Vest, al carei traseu va traversa in parte teritoriile administrative ale localitatilor Timisoara, Sacalaz si Sanmihaiu Roman si va insuma aproape 14 km. Va porni din viitoarea descarcare a Autostrazii de la Sanandrei, se va ‘intersecta’ cu soselele care leaga in prezent Timisoara de Sacalaz si Becicherecu Mic (DN6) si se va lega cu Centura Sud in zona cartierului Freidorf, dupa intersectia cu drumul spre Utvin.

Specialistii care au intocmit documentatia pentru licitatie au realizat si o modelare 3D a traseului pe care il va urma aceasta lucrare de infrastructura care va intregi inelul de centura din jurul Timisoarei, cand va fi gata. Drumul va avea 4 noduri rutiere, dar si 10 poduri si pasaje.

Va reamintim, valoarea contractului pentru executie este intre 1.695.891.211,40 si 1.999.824.574,50 lei, fara TVA. Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 29 martie.

Durata de executie pentru Centura de Vest Timisoara, conform documentatiei, este de  2 ani si jumatate din momentul ordinului de incepere a lucrarilor (proiectare + executie).

CITESTE SI: Momentul in care se deschide santierul pe tronsonul cu tuneluri pentru ursi din Autostrada Vestului. Ultimul anunt despre bucata lipsa, de nici 10 km, intre Margina si Holdea

Exit mobile version