Opinia Timisoarei

Vine primavara? Cat de frumoasa va fi vremea la Timisoara si in intreg Banatul? Vezi meteo pentru toata saptamana!

TIMISOARA. Vreme rece, dar frumoasa la Timisoara si in majoritatea zonelor din Banat. Meteorologii anunta o schimbare radicala pentru urmatoarele zile, astfel ca prezenta soarelui ne da sperante ca primavara ar putea sa-si arate primele semne.

Asadar, luni, vremea va fi in continuare rece, cu cel mult 0 grade cu plus la Timisoara si cer mai mult senin. In Banatul de munte sunt insa sanse de ninsoare.

De soare vom avea parte si marti la Timisoara cand termometrele vor arata 3 grade cu plus, iar minima termica a noptii nu va cobori sub minus 2 grade Celsius. Doar cativa nori trecatori vor mai impiedica razele sa incalzeasca Banatul.

Cerul ramane senin si miercuri, cand temperatura va mai urca cu un grad, astfel ca la orele pranzului, la Timisoara, vom avea 4 grade cu plus.

Joi, vremea ramane frumoasa, cu soare mult si cer senin, cu o maxima de 5 grade Celsius la Timisoara.

Sfarsitul de saptamana va insemna in Banat o noua crestere de temperatura in conditii de soare si cer curat. Vineri termometrele vor arata 8 grade Celsius, sambata 9, iar duminica vom fi rasfatati cu 10 grade la orele amiezii.

Exit mobile version