Opinia Timisoarei

Vitezoman amendat si lasat fara permis pe o sosea din Timis. ‘Zbura’ cu peste 200 la ora

TIMIS.  Un sofer teribilist a fost oprit de politistii de la Rutiera pe drumul ce leaga Timisoara de Resita, dupa ce a dat radarul peste cap.

CITESTE SI: Tremura de frig pe o strada din Timisoara. Baiat disparut de 4 luni, gasit de un echipaj de jandarmi. Foto 

Barbatul are 29 de ani si circula de la Birda catre Voiteg. Si cum drumul era unul drept, soferul a calcat pedala de acceleratie, iar acul vitezometrului a ajuns la 201 km/h. Isparava tanarului a fost observata si de politisti, care l-au tras pe dreapta. Cum pe drumul pe care circula limita de viteza este de 90 km/h, soferul s-a ales cu o amenda usturatoare, dar a si fost lasat pieton pentru urmatoarele 5 luni.

Politistii orasului Deta, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, pe DN 58 B, au oprit un autoturism condus de catre un barbat, in varsta de 29 de ani, care circula dinspre localitatea Birda inspre localitatea Voiteg.

Acesta a fost inregistrat de aparatul radar, cu viteza de 201 km/h pe un sector de drum cu limita de viteza de 90 km/h (+111 km/h).

Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare totala de 660 de lei pentru conducere agresiva si 3.300 de lei pentru depasirea limitei legale de viteza, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., totodata fiind dispusa si masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 150 de zile„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version