Opinia Timisoarei

Vrea sa ridice 2 etaje peste Complexul Sportiv Bega si sa amenajeze inca un bazin de inot si o sala de gimnastica. Primaria Timisoara da aproape 60.000 de euro unei firme care sa-i spuna daca se poate face sau nu extinderea

TIMISOARA. Primaria anunta ca planuieste sa modernizeze si sa extinda Complexul Sportiv Bega, din zona Circumvalatiunii din Timisoara. Deocamdata, cauta o firma care sa intocmeasca prima documentatie care sa arate daca bazei sportive ii pot fi sau nu adaugate doua nivele in care sa fie amenajate noi spatii de antrenament.

Aceasta in conditiile in care administratia Fritz a renuntat la proiectele mai vechi privind amenajarea de baze sportive de cartier la Timisoara. Pentru cel din Lipovei avea si constructor deja angajat.

CITESTE SI: Lucrarile la terasamentul liniilor de tramvai, cam pe un sfert din Calea Bogdanestilor, la Timisoara. Intr-un an trebuie sa fie gata intreg bulevardul. Ultimele imagini de pe santier. Video

Municipalitatea a lansat marti o licitatie in Sistemul Electronic de Achiziti Publice pentru extinderea bazei din Circumvalatiunii.

Firma care va intocmi documentatia DALI pentru modernizarea complexului sportiv trebuie sa expertizeze actuala cladire pentru a vedea daca imobilul de pe Intrarea Zanelor nr. 2 rezista la suprainaltare.

Conform planurilor Primariei Timisoara, cladirea ce adaposteste acum Complexul Sportiv Bega ar urma sa fie consolidata, iar in cele doua noi etaje se vor regasi un nou bazin de inot semiolimpic si o sala noua de gimnastica. Acestora li se vor adauga spatii in care sa parintii sa ii astepte pe copii pana la finalul antrenamentelor, vestiare si toalete. Ar urma sa fie refacuta si instalatia de climatizare si vor fi amplasate panouri solare pentru eficientizarea energetica a cladirii. De asemenea, o alta conditie impusa este aceea ca pe durata viitoarelor lucrari, sportivii sa isi poata face in continuare antrenamentele.

Valoarea estimata a contractului este de 284.499 lei cu TVA, adica aproape 60.000 de euro. Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 6 septembrie. Castigatorul licitatiei va avea 60 de zile la dispozitie sa intocmeasca documentatia.

Va reamintim, ultima modernizare consistenta la baza sportiva din Dacia s-a facut in vremea primarului Gheorghe Ciuhandu. Lucrarile au vizat bazinul de inot si au costat aproximativ 800.000 de lei, bani de la bugetul local cu care, in doar cateva luni, s-a schimbat aproape tot ce se poate schimba, de la faianta din bazin, pana la cea din exterior, de la grupurile sanitare pana la vestiare.

CITESTE SI: Reabilitarea bazinului de inot din Dacia este gata! Orice timisorean poate intra gratis

Exit mobile version