Opinia Timisoarei

Weekend festiv la Iulius Town Timisoara: petrecere inedita la MINA Pop-Up, spectacol de dans contemporan, teatru de papusi si demonstratii militare

Timişoara. Sfârșitul de săptămână este marcat în Iulius Town cu muzică, dans, dar și cu ateliere interactive și demonstrații spectaculoase. MINA Pop-Up și Le Petit au pregătit o petrecere imersivă, cu proiecții inedite și muzică live. Show-ul de dans contemporan „Influențe” va aduce în fața spectatorilor momente pline de emoție, Ziua Armatei României va fi sărbătorită alături de militarii Brigăzii 18 ISR „Decebal” din Timișoara, iar Teatrul de Păpuși revine cu o nouă poveste pentru cei mici.

Cei care vor să experimenteze o petrecere care îi va transporta într-o altă lume sunt aşteptaţi vineri la MINA Pop-Up, expoziţia itinerantă aflată în parcarea UBC 0. De la ora 21.00Multiverse Party va îmbina muzica și dansul, cu proiecții uimitoare care prezintă frumusețea diversă a Pământului. De la peisajele vibrante ale diferitelor continente, până la priveliști uluitoare ale spațiului cosmic și ale universului, pregătește-te să pornești într-o călătorie vizuală ca nimeni altul. La platane vor fi DJ-ii Yazz MinTiago Cruz și Big P. Accesul se face pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat de pe site-ul Live Tickets. Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

În Iulius Mall, zona Atriumduminicăde la ora 19.00, va avea loc spectacolul de dans contemporan „Influențe”, care își propune să aducă în fața publicului „drumul” pe care fiecare persoană ajunge să îl parcurgă pentru a-și descoperi propria identitate. Accesul la eveniment este gratuit. Proiectul este implementat de Asociația Unfold Motion și face parte din Programul cultural național „Timișoara Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 20.00în Iulius Gardens celebrăm Ziua Armatei României. Vor avea loc mai multe demonstrații de alpinism și coborâri în rapel de pe clădirea Iulius Mall, în zona restaurantului @Fabrika, susținute de militarii Brigăzii 18 ISR „Decebal” din Timișoara. Duminicăîntre orele 11.00 – 12.00, un elicopter al armatei va survola peste Iulius Town.

Teatrul de Păpuși revine și în această duminică în food court, unde cei mici sunt invitați, de la ora 11.00să vadă povestea „Rățușca cea urâtă”.

Vino împreună cu cei dragi și descoperiți evenimentele din Iulius Town Timișoara!

Exit mobile version