Opinia Timisoarei

Zeci de oameni au ajuns de urgenta la spital intoxicati! Ce-au mancat dintr-o piata din Timis?

LUGOJ. Au mancat branza si li s-a facut brusc rau. Aproape 20 de lugojeni au ajuns la Spitalul „Dr. Teodor Andrei” din oras cu suspiciune de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat cas de oaie cumparat din Piata Agroalimentara „Timisul”.

Patru persoane au ramas internate in spital, iar restul au preferat sa se ingrijeasca la domiciliu. Si alti lugojeni au trecut pragul cabinetelor medicilor de familie acuzand aceleasi simptome.

Simptomele pacientelor au fost multiple, incepand de la stare generala alterata, colici abdominale, greata, varsaturi abundente si terminand cu scaune diareice. Situatia este cu atat mai grava cu cat printre cei afectati se afla mai multi copii, unii dintre acestia ajungand la spitalele de specialitate din Timisoara.

Doi dintre lugojenii intoxicati au facut sesizari catre DSP Timis, iar unul dintre ei a predat chiar si o bucata din casul cumparat, pentru ca inspectorii sa poata preleva probe. Daca se va confirma ca persoanele s-au imbolnavit dupa ce au consumat produsul cumparat din piata, producatorul risca sa fie sanctionat drastic, informeaza lugojonline.ro.

Exit mobile version