Opinia Timisoarei

Zidurile unui liceu abia renovat la Timisoara, mazgalite de un tanar ‘artist’. A fost prins de politistii locali

TIMISOARA. Cu tupeu nemarginit si nesimtire maxima! Asa a mazgalit un tanar din Timisoara fatada proaspat renovata a Liceului Tehnologic IC Bratianu (fostul Miu), cladire aflata in plin centrul orasului.

CITESTE SI: Albert Constantin e primul bebelus venit pe lume in noua Maternitate Bega de la Timisoara. Foto 

„Artistul” a fost surprins la treaba de o patrula a Politiei Locale. Agentii l-au oprit si l-au fotografiat langa ‘opera’. Aveau sa afle ca tanarul era din Berlin.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică au surprins, în acest weekend, un tânăr care desena cu spray-ul tip grafitti pe peretele unei clădiri din centrul orașului. Cel în cauză a fost identificat în persoana unui bărbat de 24 de ani, cu domiciliul în Berlin, Germania. Acesta a scris și desenat pe peretele Liceului Tehnologic IC Brătianu.
El a declarat că a făcut acest lucru pentru că era băut. Tânărul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu 3000 de lei. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că astfel de practici sunt sancționate drastic și recomandă doritorilor de desen sa folosească spațiile amenajate în acest sens pentru a nu fi nevoiți să scoată bani din buzunar„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version