Opinia Timisoarei

Ziua si filmul! Primarul Timisoarei merge mai departe si semneaza un nou clip. Ce le transmite timisorenilor in a doua productie VIDEO, regizorul si actorul Nicolae Robu?

TIMISOARA. Convins ca demersul sau a avut un impact puternic asupra fanilor sai de pe internet, primarul Timisoarei continua incercarile sale in lumea filmului.

Dupa ce cu o zi inainte a postat prima productie video, in care s-a filmat singur cu telefonul, anuntandu-i pe timisoreni ca a repornit lucrarile  la pasajul subteran de la Michelangelo, astazi, un nou videoclip a fost realizat si mai apoi urcat pe youtube.com de primarul Timisoarei, apoi postat pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Se pregateste pentru Hollywood? Nicolae Robu, regizor si actor in propriile filme! VIDEO!

Imbracat sobru, la costum, asezat la aceeasi masa din biroul sau, avand in spate steaguri, Nicolae Robu le vorbeste fanilor despre un nou proiect ce se implementeaza in Timisoara – reabilitarea Parcului Justitiei.

Va dau o noua veste buna stimati si dragi timisoreni! Astazi, 29.04. 2015, am semnat contractul de finantare din fonduri europene pentru reabilitarea Parcului Justitiei, unul dintre frumoasele, ca potential, parcuri ultra-centrale ale orasului. Valoarea lucrarilor se ridica la cca 2 milioane lei, banii provenind, aproape in totalitate, de la Uniunea Europeana. Perioada de implementare a proiectului cuprinzand inclusiv timpul ce va fi consumat cu parcurgerea procedurilor de achizitie publica este de 8 luni, deci extrem de stransa. Data fiind insa capacitatea noastra dovedita, de a implementa proiecte, suntem increzatori ca il vom duce la bun sfarsit si pe acesta, astfel incat sa putem raporta in final o rata de succes de suta la suta, chiar si pe un portofoliu de proiecte extrem de larg, concret, de cca 40 de proiecte. Deci, vom avea la sfarsitul acestui an implementate cu succes 40 din 40, cu finantare din fonduri europene nerambursabile, la care se vor adauga o multime de alte obiective realizate cu banii nostri, adica din bugetul local„, spune Nicolae Robu in noul sau film.

CITESTE SI: Momentul mult asteptat: ce se intampla cu unul din parcurile din centrul Timisoarei?

Ca in urma cu o zi, nu se stie cum, videoclipul primarului Timisoarei a fost incadrat de youtube.com in categoria ‘Comedie’.

 

Exit mobile version