Angajament permanent pentru un mod de actiune responsabil si un model de business sustenabil. Smithfield Romania, un partener de incredere pentru producatorii de cereale din Romania

De peste 17 ani, Smithfield România oferă familiilor din România hrană bună, produsă în mod responsabil. Standardele de performanță pe care compania a ales să le impună pe întregul lanț al sistemului integrat de producție oferă garanția unor produse din carne de porc Comtim sigure, cu un gust inconfundabil.  

Dacă vă întrebați care este secretul acestui gust, răspunsul este simplu: grija constantă pentru bunăstarea animalelor, calitatea hranei primită de animale, standardele operaționale riguros implementate pe întreg procesul de producție și implicarea totală a angajaților, pasionați de domeniul în care lucrează.

Gustul familiar al produselor Comtim ia naștere din tradiție. Savoarea și calitatea cărnii de porc Comtim își are originea în calitatea ingredientelor care stau la baza hranei animalelor din fermele Smithfield România: cerealele cultivate de fermierii din zona Banat. Rețele dezvoltate de specialiștii nutriționiști pentru dieta animalelor din fermele Smithfield România pun în valoare grânele produse în aceste locuri.

Fertilitatea solului specifică zonei Banat, dar și echipele specializate în management agricol au făcut din această parte a țării o zonă cu tradiție îndelungată în agricultura performantă. Dincolo de contextul ideal pentru agricultură, parteneriatul fermierilor locali cu Smithfield România formează un lanț de distribuție performant și contribuie la crearea unui mediu de business sigur, prin venituri constante și stabile.

Smithfield România, cel mai mare producător de carne de porc din România și deținătorul brandului de produse 100% românești Comtim, desfășoară anual campanii ample de achiziții cereale. Compania creează, astfel, o piață de desfacere și un canal de achiziție pentru producătorii locali și produsele acestora, cereale cultivate pe exploatațiile agricole din zona de Vest.

În punctele de lucru Vinga, Pădureni, Lugoj și Birda, din județele Timiș și Arad, Smithfield România achiziționează anual peste 330.000 tone de cereale.

Parteneriatul oferit de Smithfield România vine în întâmpinarea fermierilor locali care caută infrastructură la standarde de excelență, recepție calitativă și cantitativă corectă și garanția unei piețe de desfacere stabile. Unul dintre cele mai mari avantaje obținute în urma unui parteneriat cu un lider în domeniul producției animale este stabilitatea, într-o piață mereu în schimbare, cu fluctuații ale cererii, într-un context post-pandemic încă plin de incertitudini.

Beneficiile pentru parteneri nu se opresc, însă, aici! În zona contractuală, avantajele colaborării cu Smithfield România sunt multiple: plata imediată, la o zi după recepție, flexibilitatea programului de recepție în perioada campaniei de recoltare, parteneriat solid, de durată!.Specialiștii Smithfield România, cu experiență și pasiune în producția furajelor, analizează fiecare mostră recepționată în cadrul laboratorului de recepție cereale și ingrediente, certificat conform celor mai înalte standarde în domeniu. Recepția cerealelor și a ingredientelor care intră în structura furajului sunt atent verificate și selecționate riguros încă de la intrarea pe poarta fabricilor de nutrețuri combinate sau în cadrul punctelor de recepție. Tot în această etapă, cantitățile de cereale recepționate sunt cântărite și analizate printr-un un proces transparent, corect și echitabil, care asigură fermierii de respectarea contractuală.

Pe baza cerealelor achiziționate de la fermierii locali, Smithfield România produce furaje de cea mai bună calitate, certificate pentru siguranță alimentară prin sistemul de management ISO 22000.

Smithfield România oferă un parteneriat de încredere și o experiență de vânzare cu respect față de producția locală.

 Pentru detalii suplimentare și deschiderea unui parteneriat pentru achiziția de cereale: 0726.100.950www.smithfield.ro

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.