Atentie unde parcati in Timisoara! Se prelungeste programul de ridicare a masinilor

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi la Timisoara. Din septembrie se prelungeste programul de ridicare a masinilor stationate neregulamentar pe domeniul public.

CITESTE SI: Pisici chinuite la Timisoara de niste derbedei. Tineri filmati in timp ce arunca mâte peste garduri. Video 

Politistii locali precizeaza ca impreuna cu reprezentantii SDM vor trece la program de 12 ore in care se vor ocupa zilnic de preluarea autovehiculelor care sunt parcate in zone interzise, pe piste de biciclete, pe locuri pentru persoane cu handicap, pe linii de tramvai, in fata garajelor sau portilor, blocand accesul proprietarilor.

Agentii reamintesc faptul ca cei care incalca legea risca amenzi intre 580 si 725 de lei plus 3 puncte de penalizare la permis, iar pentru ridicare, transport si depozitare, pe langa sanctiune, soferii indisciplinati mai trebuie sa plateasca si o taxa de 500 de lei catre Drumuri Municipale.

Numai in luna iulie, politistii locali au rupt 736 de amenzi pentru parcare neregulamentara, iar de la inceputul anului, peste 8000 de soferi au fost sanctionati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vazand pista de bicicoeta, aici pe partea dreapta, ma intreb daca dupa lucrarile de pe str Paris pista de acolo nu poate fi mutata tot pe partea dreapta. Sustinerea ideii:
    – strada este „CU SENS UNIC”
    – parcarile din fata fostului DSAPC (IPROTIM, …) sunt astfel incat masinile sunt obligate sa iasa cu spatele (normal), adeseori cu vizibilitatea obturata de „vecinul parcat in stanga”, intersectand pista pe care biciclisti (normal?) zburda in voie!
    Dupa ce se termina si (Doamne fereste) vor apare accidentele, se vor gasi vinovatii reali? conducatorii auto, biciclisti sau cei care amenajeaza strada”.
    Din experienta stiu ca cei vizati nu citesc „foaia electronica” dar au poate au rude care sa le spuna cate ceva.