TIMISOARA. Lucrarile la baza sportiva din zona Mircea cel Batran au intrat intr-o noua etapa pe final de an, iar interventiile vor continua si pe perioada iernii.
Muncitorii au terminat deja de turnat placa de beton care acopera vestiarele. Deja se vad clar spatiile unde in viitor vor fi amplasate scaunele, cat si spatiile pentru scari. Cofrajele nu au fost inca indepartate in totalitate.
De asemenea, au fost turnati si stalpii din varful tribunei, care vor ajuta la sustinerea acoperisului.
Si daca in aceasta toamna a fost nivelat terenul pe care urmeaza sa fie amplasat gazonului, in dreapta tribunei s-a lucrat si la zona in care va fi amenajat un teren multifunctional.
Dupa sarbatori, muncitorii vor reveni pe santier, iar daca vremea nu va permite efectuarea de lucrari in exterior, aceste vor face interventii in interior.
Complexul sportiv ce urmeaza sa fie ridicat pe terenul pe care odata a fost stadionul Dacia va avea un teren de fotbal ce va putea fi omologat pentru meciurile din diviziile inferioare.
Contractul de proiectare si executie a fost semnat cu Atelier Decumanus, lider de asociere, impreuna cu Rogera Prest Com SRL, in calitate de antreprenor.
Lucrarile la baza sportiva au inceput in august 2024 si trebuie sa fie gata intr-un an si jumatate.
Pareri
Stadionul. BALAZS. JOLi. BEKE ZOLTN KOVACS ISTVAN. KOVACS PISTA SZABO OLGA SZABO KATI
etc. Toți au luat mai multe medalii decât MITCEA HODOROGUL. care nu a avut nimic cu Timișoara.
Bai prostea, de ce cenzurezi comentariul meu?Ce e in neregula in el? Vrei doar propaganda revizionista iredentista? Basti, ma, tradatorule🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Bivol, vezi ca statele nationale s-au format cam prin secolul xix in Europa. Nu cred ca vreunul din landurile germane are o problema cu cine stie ce personalitate din alt land. Nici italienii nu cred ca au vreo problema unii dintr-o provincie cu personalitatile din alta provincie. Iar daca o sa ai curiozitatea sa vezi ca Tara Romaneasca se intindea pe vremea lui Mircea din Serbia de azi pana in Bugeacul de azi poate o sa intelegi mai bine legatura lui macar cu Banatul. Sau poate vrei ca in Timisoara sa fie denumiri doar cu timisoreni, caz in care te-as intreba daca turcii „se pun”🤡😁🤡? Si sa vedem cat se intindea Timisoara in diverse perioade, sa nu cumva sa punem vreo denumire din ceva ce nu era Timisoara intr-o parte care deja era🤡😁🤡Cat despre „Hodorogul”… tin sa te anunt ca nu era chiar batran cand a ajuns voievod, avea vreo 30 si ceva de ani. Si ca denumirea de „Batran” vine de la cu totul altceva decat crezi, desi a murit la o varsta respectabila pentru secolul ala. Si mai tin sa-ti zic ca unirea Banatului cu Romania s-a facut totusi pe niste criterii wilsoniene, nu doar conform cu interesele unora mari si tari. Dar daca vrei putem discuta despre legile lui Apponyi, vedem atunci ce si cum cu denumirile si nu numai…Cred ca nu e cazul, asa ca las-o jos.
Basti, ma🤡😁🤡
Relateaza Fritz minut cu minut orice roaba de beton turnat. Sa-si mascheze incompetenta.
Pe fanaticii care-l pupa in dos poate ii prosteste, dar pe mediul de afaceri care citeste analiza Bancii Mondiale nu.
„Cum reglementările sunt preponderent naționale, calitatea serviciilor a diferențiat orașele. Nu există variații între orașe în ceea ce privește calitatea reglementărilor (Pilonul I), deoarece majoritatea reglementărilor se aplică la nivel național. Diferențele de scoruri sunt determinate mai degrabă de calitatea serviciilor publice (Pilonul II) și, în mai mare măsură, de eficiența operațională (Pilonul III), care măsoară în principal timpul și costul suportate de afaceri în interacțiunea cu agențiile publice relevante”
„Timișoara deține recordul negativ: este singurul oraș care s-a clasat constant în jumătatea inferioară în cele patru domenii analizate unde există variație.”
Cam asta e rebolutia bunei guvernari”🤡😁🤡
Mai bine s-ar ocupa te închiderea șantierelor existențe decât să deschidă altele noi care la rândul lor au mari șanse să se împotmolească.