Bursa locurilor de munca pentru absolventi, la Timisoara

TIMISOARA. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, in colaborare cu Universitatea Politehnica Timisoara, anunta organizarea Bursei Locurilor de Munca pentru Absolventi.

CITESTE SI: Vino sa-ti alegi un prieten! O multime de catelusi te asteapta la Timisoara, la un nou targ de adoptii

Evenimentul va avea loc in data de 11 octombrie 2024, la Cantina Studenteasca Politehnica Timisoara (Aleea Studentilor la Intersectia cu Aleea Ripensia), intre orele 08:00 – 16:00.

Oferta cuprinde o gama variata de locuri de munca pentru cei care au absolvit diverse forme de invatamant.

In cadrul evenimentului se vor regasi si standuri suport pentru persoane cu diferite vulnerabilitati de insertie pe piata muncii: persoane cu dizabilitati, etnici romi, refugiati din Ucraina, stand pentru inscriere la cursuri de calificare gratuite, precum si standuri informative referitoare la: Prestatorul Casnic, ocupare in strainatate prin reteua EURES, mecanismul de subventionare in economia sociala, subventii pentru angajatori prin ucenicia la locul de munca.

Pentru mai multe informatii, puteti sa vizitati site-ul www.anofm.ro sau sa contactati AJOFM Timis la adresa de email [email protected] si la numarul de telefon 0256/294231.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Copii crescuti de parinti in puf,si carati cu masina la scoala,copii carora li se cuvine tot,sunt cei mai rai angajati posibil.Numai pretentii,numai figuri,numai fumuri.
    Asa ca,daca vreti angajati,cautati oameni din generatiile nascute pe vremea lui Ceausescu.Cei de dupa 2000…dezastru….

  2. Cam asa este in mare parte, dar NU gasesti oameni si tu ai nevoie de forta de munca, asa ca trebuie sa te adaptezi cu fumurile lor si cu toate cele. Stai sa vezi ce ” zeitati ” urmeaza peste max. 5 ani . . . ” vreau DECAT 8000 de Eur , masina de firma PORSCHE, iphone 29 ca tel de firma si o secretara siliconata si dirty in pat ” , dar el a aplicat pt. post de operator linie asamblare cabluri :)))

  3. Pentru că nu vreau să lucrez pe un salariu de mizerie înseamnă că am fumuri și figuri? Un salariu decent ar trebui să însemne că îți poți plăti chiria, întreținere, mancare, haine noi și poți pune și o sumă de bani pentru zile negre sau pentru a cumpăra în cateva luni un smartphone sau un obiect necesar în această societate modernă (câți angajatori nici măcar nu dau o cărămida de serviciu și se așteaptă să vină angajatul să muncească cu mobilul propriu și chiar cu mașina proprie – că doar costă mii de euro reparațiile la un automobil și cum să plătească așa ceva ei – să facă credit să plătească angajatul ăla amărât cu minimul pe economie…) Uitați-vă la tarile occidentale. Acolo din cateva economii ai direct iphone. Unui străin dacă îi dai 2500 de lei pe lună ți se aruncă de la etaj. Munca e la fel. Aceleași ore același lucru. Aerele de superioritate și falsul că la noi nu ar fi productivitate nu mai merg. Și până la urmă productivitatea vine și de la conducerea firmei… Doar că evident că acolo nu se vor acorda salariile conform cu realizările.
    Am avut o copilărie nasoală tocmai din cauza veniturilor de r*hat pe care le au obținut părinții mei deși aveau studii superioare, venituri din care trebuia să trăim 4 persoane. Chiria la 2 camere la periferie era cât un salariu. Hainele erau de la second (Da, oameni cu doctorat se imbracau de la second… România secolului 21, parte a UE, nu vreo țară de mâna a3-a). Fără vacanțe, nici la munte nici la mare. Evident, consideram Dacia logan automobil de lux, căci nu am avut parte nici de mașină. Te traumatizează să îi vezi pe ai tai cu caietul și cu bonurile de la Kaufland cum calculează să rămână bani de mâncare până la finalul lunii. Iar traumele din copilărie se transfera persoanei adulte. Și așa se explică foarte simplu de ce genZ este atât de obsedată de bani!
    Ați contribuit din plin la situația de facto de care vă plângeți, prin zgarcenia de care ați dat dovadă acum cine știe câți ani când v-ați bătut joc de acel angajat care din venitul său de mizerie trebuia să întrețină o familie. Luați și vă infruptati din oferta actuală de angajați care nu se mai lasă călcați în picioare, la formarea cărora ați contribuit indirect dar definitoriu, încă din copilărie. Sau cel puțin nu vă mai plângeți ci asumați-vă, că de aia aveți, din câte înțeleg post de conducere! Dar la noi e deja tradiție să își asume mai mereu angajații responsabilitățile managerului plătit dublu. Până la urmă nu vrea nimeni iphone și fițe ci un trai decent, dar pe care nu vă doriți să îl asigurați din câte se pare. Iar atunci când negociezi e normal să ceri imposibilul pentru a ajunge la o soluție de compromis favorabilă.

    • Vai de mine ce declarație de presă! Dacă ești sensibil, tratează-te, dar asta e viața, că părinții tăi au fost licențiați nu mai impresionează pe nimeni. Texte lacrimogene… După părerea , am și eu un nepot de genul tău, sunteți cam retardați, nu sunteți buni nici să f….i o fe

      • Femeie

    • Ai dreptate! Mulți români nu înțeleg că un salariu decent înseamnă mai mult decât bani de supraviețuire (chirie, mancare, utilități). Educația costă, sănătatea costă, transportul costă, comunicațiile costă, cultura costă, sportul costă, starea de normalitate costă. Un tânăr nu poate avea niciun viitor cert , în condițiile unui salariu minim sau chiar mediu pe economie. Salariu decent presupune ca să ai posibilitatea ca 20% din ce câștigi să poți economisi, pentru rate la casă, pentru mașină, pentru viitorul copiilor. De-asta tinerii cu calificări căutate pe piața muncii pleacă din țară, pentru un viitor mai bun.

  4. Un coș de MURE vouă, bă!