Buzunarele goale ocolesc vacantele de iarna. Lume putina la Targul de Turism de la Timisoara

Foarte putini timisoreni au mers sa consulte ofertele agentiilor de turism pentru perioada de iarna. Printre standurile de la Tarful de Turism ce are loc la mall in aceste zile, se perindau doar cativa oameni. Cei mai multi erau doar in trecere si abia daca intorceau privirile spre standurile pline de pliante si cataloage cu vacante. Cu toate acestea, firmele de turism din Timisoara s-au straduit sa faca preturi bune si oferte cat mai atragatoare. Au predominat ofertele de sejururi pentru Budapesta, deoarece fiind aproape de Timisoara, ca distanta, preturile sunt si ele mult mai accesibile. Pornesc de la 90 de euro si ajung pana la 150 de euro, in functie de perioada aleasa, pentru trei nopti de cazare. Agentii de turism propun sejururi in statiunile de ski din Austria, Italia, Franta si Elvetia, dar si week-enduri prelungite in Ungaria la spa. Sunt si vacante in tari mai exotice, cum ar fi Tunisia, Egipt sau Malta. Poate cea mai indrazneata oferta este croaziera pe Nil, chiar de Revelion. Dupa un tur al Piramidelor si al tuturor obiectivelor din zona, cina festiva din noaptea dintre ani se ia chiar pe vasul de croaziera. Pretul unei astfel de excursii, de opt zile, porneste de la 1.040 euro de persoana si ajunge pana la 1195 euro de persoana, in functie de numarul stelelor de la hotelurile in care turistul alege sa se cazeze. La acest pret se adauga o taxa de aeroport de 175 euro de persoana si... 25 de euro bacsisul. Singurul inconvenient este ca, din cauza numeroaselor excursii si a distantelor dintre obiectivele turistice, in cateva nopti, turistul care alege acest sejur, este nevoit sa doarma si in autocar. Reprezentantii agentiilor de turism  pun numarul mic de vizitatori pe seama crizei si spun ca turistii cantaresc mai mult ofertele decat in alti ani. Targul de turism de la mall-ul din Timisoara se va incheia duminica, iar cei care se inscriu pentru una din excursii, pot primi si reduceri de 10 - 15% din pret. [nggallery id=87]

Foarte putini timisoreni au mers sa consulte ofertele agentiilor de turism pentru perioada de iarna. Printre standurile de la Tarful de Turism ce are loc la mall in aceste zile, se perindau doar cativa oameni. Cei mai multi erau doar in trecere si abia daca intorceau privirile spre standurile pline de pliante si cataloage cu vacante.

Cu toate acestea, firmele de turism din Timisoara s-au straduit sa faca preturi bune si oferte cat mai atragatoare.

Au predominat ofertele de sejururi pentru Budapesta, deoarece fiind aproape de Timisoara, ca distanta, preturile sunt si ele mult mai accesibile. Pornesc de la 90 de euro si ajung pana la 150 de euro, in functie de perioada aleasa, pentru trei nopti de cazare.

Agentii de turism propun sejururi in statiunile de ski din Austria, Italia, Franta si Elvetia, dar si week-enduri prelungite in Ungaria la spa.

Sunt si vacante in tari mai exotice, cum ar fi Tunisia, Egipt sau Malta. Poate cea mai indrazneata oferta este croaziera pe Nil, chiar de Revelion.

Dupa un tur al Piramidelor si al tuturor obiectivelor din zona, cina festiva din noaptea dintre ani se ia chiar pe vasul de croaziera. Pretul unei astfel de excursii, de opt zile, porneste de la 1.040 euro de persoana si ajunge pana la 1195 euro de persoana, in functie de numarul stelelor de la hotelurile in care turistul alege sa se cazeze. La acest pret se adauga o taxa de aeroport de 175 euro de persoana si… 25 de euro bacsisul.

Singurul inconvenient este ca, din cauza numeroaselor excursii si a distantelor dintre obiectivele turistice, in cateva nopti, turistul care alege acest sejur, este nevoit sa doarma si in autocar.

Reprezentantii agentiilor de turism  pun numarul mic de vizitatori pe seama crizei si spun ca turistii cantaresc mai mult ofertele decat in alti ani.

Targul de turism de la mall-ul din Timisoara se va incheia duminica, iar cei care se inscriu pentru una din excursii, pot primi si reduceri de 10 – 15% din pret.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.