CCIA Timis ofera programe de formare profesionala adecvate nevoilor pietei muncii

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția de Formare Profesională organizează o serie de programe cuprinzătoare adaptate nevoilor instituționale și individuale, în contextul unor importante avantaje: Experiență practică (sesiuni de formare interactive în contexte reale); Cursuri personalizate; Certificare recunoscută (la nivel national și internațional); Mentorat de înaltă calitate (ghidare și susținere din partea unor experți în domeniu).

În perioada IANUARIE-FEBRUARIE 2025, CCIAT oferă următoarele programe de formare profesională: 

Durata: 180 ore (60 ore teorie și 120 ore practică)

Perioada: 27 ianuarie – 07 martie 2025

În conformitate cu prevederile OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor, cursul își propune să ofere participanților cunoștințe și competențe solide pentru a gestiona eficient și responsabil deșeurile generate de activitățile desfășurate.

Participantii vor învăța despre reglementările legale în vigoare în domeniul gestionării deșeurilor, proceduri și metodologii recomandate pentru reducerea, reciclarea și eliminarea deșeurilor.

Durata: 40 ore

Perioada: 03 – 14 februarie 2025

Cursul este autorizat în concordanță cu cerințele Programelor Start-Up Nation și Femeia Antreprenor ediția 2022 și ediția 2024, Start Up Diaspora, Digitalizare ADR și Digitalizare IMM, ONG și PNRR.

Durata: 180 ore (60 ore teorie și 120 ore practică)

Perioada: 10 februarie – 21 martie 2025

Cursul se adresează  atât celor ce doresc sa fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să iși aprofundeze cunoștințele din domeniu, oferind noțiuni teoretice și soluții practice diverselor probleme ridicate in activitatea zilnică.

Durata: 180 ore (60 ore teorie și 120 ore practică)

Perioada: 12 februarie – 25 martie 2025

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public cât și din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Perioada: 29 ianuarie 2025

Cursul se desfășoară în conformitate cu Ordinul nr. 2209/4469/2022 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă și H.G.857/2011 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele din domeniul sănătății publice.

Durata: 180 ore (60 ore teorie și 120 ore practică)

Perioada: 17 februarie – 28 martie 2025

Programul este structurat astfel încât să ofere cunoștințe teoretice solide și experiență practică prin exerciții și simulări de cazuri.

Durata: 180 ore  (60 ore teorie și 120 ore practică)                    

Perioada: 17 februarie – 28 martie 2025

Fiind un curs practic și util, acesta are aplicabilitate imediată și tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA. 

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22. și/sau ONLINE.

La cerere, anumite cursuri pot fi organizate și în cadrul organizațiilor. 

Informații detaliate despre cursuri și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul CCIAT:  https://formareprofesionala.cciat.ro/.

Formularul de înscriere completat poate fi trimis împreună cu copii ale CI și certificatului de naștere la adresa de e-mail: [email protected].

***

    Informații suplimentare la tel. 0720 444 120, Cecilia MateșConsultant Cameral.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.