TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timiş prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala demareaza in cursul lunii mai 2019 doua noi serii de cursuri acreditate:
MANAGER RESURSE UMANE (COD COR 121207)
Perioada: 20 – 31 mai 2019 (luni-vineri, orele 16.00-20.00)
Taxa de participare: 1000 lei /pers.
– 20% reducere pentru membrii CCIA Timis;
– 20 % reducere pentru absolventii cursului de Inspector/Referent resurse umane absolvit la CCIAT;
– 20% reducere pentru cursantii care au urmat doua cursuri la CCIAT in ultimele 6 luni;
– 20 %reducere pentru someri, in baza adeverintei de somaj.
Reducerile nu se cumuleaza.
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor umane, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.
Structura cursului:
– Planificare strategica;
– Functii manageriale pentru managerul HR;
– Structura organizationala;
– Analiza postului;
– Recrutare si selectie;
– Cultura organizationala;
– Evaluarea performantelor;
– Integrarea noilor angajati;
– Motivare non financiara;
– Dezvoltarea competentelor angajatilor.
Lector: Lucica ZIRBAU
ARHIVAR (Cod COR: 441501)
Perioada: 20 mai – 14 iunie 2019 (luni-vineri, orele 16.00-21.00 ; 2 saptamani teorie + 2 saptamani practica / realizarea unei lucrari practice sub indrumarea lectorului)
Taxa de participare: 1000 lei / pers.
-10% reducere pentru membrii CCIA Timis, conform Ghidului Serviciilor)
Cursul de arhivar este OBLIGATORIU pe piata muncii, conform Art. 31 din Legea Arhivelor Nationale nr.16/1996 prin care fiecare organizatie publica sau privata are obligatia sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal calificat.
Programul de formare se adreseaza persoanelor (minim studii medii) care fie ocupa functia de arhivar sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele si/sau sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, fie persoanelor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens, sub indrumarea formatorilor in domeniu.
Programul de formare este proiectat sa satisfaca atat cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente cat si nevoile individuale de pregatire in domeniu, in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare.
Competente dobandite la finalizarea cursului:
– Redactarea nomenclatorului arhivistic;
– Gestionarea fondului documentar;
– Prelucrarea documentelor;
– Utilizarea informatiilor din documente;
– Consevarea arhivei in depozit.
Lector: Adriana Florica MUNTEAN, arhivist.
IMPORTANT!
Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Certificatele, impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobandite, au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piata muncii din Romania, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobandi recunoastere internationala.
Conform Codului Fiscal Art. 21, alin. 2, lit. H, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.
Diplomele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.
Informatii si inscrieri:
Directia Formare si Perfectionare Profesionala, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, e-mail: [email protected], Tania AVRAMOV – Manager DFP.
Informatii detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT, www.cciat.ro, si pe pagina de Facebook a CCIAT.