Ceata la Poli Timisoara se indeseste! Alesii locali si cei judetenti nu au ajuns la niciun acord privind preluarea echipei!

TIMISOARA. Preluarea echipei Poli Timisoara de autoritatile locale ramane in continuare un mister atat pentru fanii alb-violeti, cat si pentru alesi. La intalnirea de astazi de la Consiliul Judetean nu s-a ajuns la niciun acord, desi timpul trece, iar data depunerii dosarului de licentiere este 31 martie, data la care daca Poli nu va fi in regula cu toate actele ar putea pierde din nou licenta. In loc sa ajunga la un consens, alesii locali au privit nedumeriti prezentarea facuta de firma care a realizat auditul, urmand ca fiecare ales sa decida daca vrea sau nu sa voteze asocierea.
Mai multi consilieri judeteni, in special ai PSD si PNL au parasit sedinta mult mai devreme. Acestia au fost nemultumiti de faptul ca reprezentantii firmei care a facut auditul nu le-ar f explicat exact ce riscuri implica o astfel de asociere intre autoritati si firma patronata de Marian Iancu. „Am dat opt ani bani la Poli si s-a ajuns la situatia asta sa nu primim licenta. Dupa discutia de astazi nimeni nu ne-ar fi garantat ca nu se va intampla acelasi lucru peste doi-trei ani. Ceea ce a fost astazi nu a fost o prezentare a vreunui raport, ci a fost o prezentare asa ca sa fie„, a declarat unul dintre consilierii care a parasit sedinta.

Borha: „niciun partid politic sa nu beneficieze de o astfel de hotarare cu un impact mediatic foarte mare”

Liviu Borha, cel care a condus intalnirea spune ca isi doreste aceasta asociere, dar ca e necesar ca niciun partid sa-si nu-si faca campanie pe spatele acestei asocieri. „Vom hotari fiecare grup politic ce va face in viitorul apropiat, dar suntem limitati de o data fatidica 31 martie cand e data licentierii. Speram ca pana atunci sa clarificam lucrurile si vom sti daca putem prelua cele 51% din actiunile lui Poli sau nu. Eu sper sa se ajunga la o intelegere. Noi am cerut acest audit ca daca o preluam sa o preluam curata, fara alte datorii. Mai ales ca neoficial a inceput campania a mai fost o conditionare, agreata de toate partidele aflate la guvernare la nivel local ca nu se pleaca mai departe in a hotari decizia finala daca nu e un consens politic, pentru ca niciun partid politic sa nu beneficieze de o astfel de hotarare cu un impact mediatic foarte mare.„,  a explicat Liviu Borha.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.