TIMISOARA. S-a risipit misterul in privinta celor 30.000 de euro pierduti intr-un magazin Kaufland din Timisoara, la inceputul lunii mai.
Politistii au incercat zile la rand sa dea de urma barbatui care pierduse plicul cu bani in supermarket, dar in zadar. Dupa mai bine de doua saptamani insa, omul s-a prezentat la Politia Timisoara sa dovedeasca faptul ca sunt ai lui.
Intrebat de ce nu a venit imediat dupa ei, barbatul, in varsta de 60 de ani, din Timis, a spus ca nu s-a grabit stiind ca banii sunt in siguranta in mainile politistilor si a asteptat sa ‘se linisteasca apele’. A precizat ca tocmai ii scosese de la banca.
Va reamintim, cei 30.000 de euro erau intr-un plic ce i-a cazut din buzunar in supermarket, dupa ce omul, care nu cumparase nimic din magazin, pentru a nu sta la coada, s-a strecurat printre barele care directioneza clientii spre iesire, pe langa casele de marcat.
Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la cateva secunde dupa ce isi pierde banii, un alt client da cu caruciorul peste plicul in care se aflau cei 30.000 de euro.
Imediat, o angajata insfaca plicul si alearga dupa pagubit, dar nu reuseste sa il ajunga din urma.
Politistii au explicat ca barbatul era greu de identificat din cauza mastii de protectie de pe fata.
CITESTE SI: Asa ar arata barbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro intr-un supermarket din Timisoara
Odata ce toate verificarile in legatura cu provenienta banilor vor fi finalizate de catre politisti, omul isi va primi inapoi toti banii, pana la ultimul cent.
Pareri
Omul cu banii intra in kaufland să facă ce ? Nu cumpără nimic ,se strecoară printre casele de marcaj și dispare când ajunge afară sau acasă și își dă seama că nu mai are bani și pe deasupra aude la știri unde sunt banii lui ….ori ce om de bună credință se duce imediat la Kaufland să își revendice bani ….Așa că părerea mea că aici este vorba de o lucrătură …. și că nimeni nu așteaptă să se liniștească apele atâta timp cât el este adevăratul posesor.
Cu siguranță venise pentru ceva șpagă sau spălare de bani.
La ori e bancă se da o chitanță cand ti se eliberează o sumă de bani. Un exemplar rămâne la banca. Dacă banca este verificată de politie si exista chitanță, suma este a omului. Restul sunt speculații, indiferent care au fost intentiile sau scopurile pentru care erau atatia bani la el. Neglijență arată doar ca omul are multi bani!
TOTUSI NU CRED