Cercetatorii britanici au decis: 13 iulie, cea mai ghinionista zi din an!

Cu totii avem zile mai bune si zile in care ne intrebam de ce ne-am ridicat dimineata din pat! Sunt acele zile in totul iti merge prost. Multi spun ca martea este o zi cu ghinion, altii spun ca zilele de 13.

Culmea, cei din urma au dreptate. Asta daca e sa ne luam dupa cercetatorii britanici, care au descoperit cea mai ghinionista zi din an. E ziua de 13 iulie. Si nu conteaza ca pica martea, joia sau in sfanta zi de duminica.

Vopseaua de par pe care scria blond scandinavic va transformat de fapt intr-o sosie a lui Katty Perry? Prietenul dumneavoastra v-a anuntat ca lantul de iubire e pe cale sa se rupa si fix in mijlocul conversatiei v-a lasat bateria telefonului? Prajitorul de paine a fost la un pas sa prajeasca intregul bloc? Ati fost jefuit tocmai cum ati iesit din casa? Iar peste toate astea, un meteorit cade fix pe dumneavoastra? Nu, nu suntem in Rusia atacata de meteoriti, dar cu siguranta trebuie sa fie 13 iulie. De ce, va intrebati.

Raspunsul vine de la neobositii cercetatori britanici, care au descoperit cea mai ghinionista zi din an. Ati ghicit, e vorba de 13 iulie. Campionii studiilor inutile din Albion au calculat ca 11 la suta din toate accidentele, accidentarile si catastrofele au avut loc pe 13 iulie.

Daca stam sa analizam retrospectiv, 13 iulie chiar pare sa fi fost o zi cu ghinion. De exemplu, pregatirile pentru testarea primei bombe atomice, in desertul New Mexico, au inceput pe 13 iulie 1945. Scandalul Watergate, care a dus la demisia presedintelui Nixon, a inceput pe 13 iulie 1973. Patru ani mai tarziu, tot pe 13 iulie, New York-ul ramane in bezna. A fost una dintre cele mai negre zile, si la propriu si la figurat. Imediat dupa ce orasul a fost cufundat in intuneric, oamenii au pornit una dintre cele mai mari revolte din istoria orasului.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.