Consultantul financiar NN, lider pe pietele de asigurari si pensii private, stalpul care sustine linistea si siguranta oricarei familii. Video

TIMISOARA. NN Romania, prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, inca din anul 1997, este un adevarat model de business care se bazeaza pe 1.500 de consultanti de top in toata tara pentru a fi alaturi de clienti in demersurile lor de a proteja tot ce conteaza mai mult pentru ei si de a-si asigura viitorul financiar.

CITESTE SI: Un partener de cursa lunga: NN, prima companie internationala de asigurari de viata, activeaza de 25 de ani pe piata din Timisoara 

Este cunoscut faptul ca in domeniul asigurarilor de viata din Romania, consultanta financiara este esentiala. Consultantul are rolul de a intelege contextul financiar personal al fiecarui client, de a analiza nevoile punctuale ale acestuia si de a pune in balanta nevoile actuale si asteptarile pentru viitor, astfel incat, in final, sa-l poata sprijini sa ia cea mai buna decizie pentru asigurarea si protejarea viitorului sau si al familiei sale. Astfel, acesta contribuie la personalizarea protectiei, pentru ca fiecare client este diferit si are un set unic de nevoi, care presupune depasirea sferei de vanzari.

Oricine poate deveni consultant financiar pentru ca beneficiaza de toata sustinerea si expertiza NN, prin programe complexe pentru specializarea si dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor. Pe langa notiunile fundamentale in vanzarile de asigurari de viata si pensii private, consultantii financiari NN dobandesc cunostinte in arii precum tehnici de vanzare, produse financiare, educatie financiara, dar si psihologia clientului, eficienta personala, automotivare, gandirea ”out of the box” sau intuitia manageriala. Totodata, sunt sustinuti sa evolueze in procesul de relationare, intrucat increderea in sine asigura premisele desfasurarii activitatii intr-un stil antreprenorial si faciliteaza comunicarea cu clientii existenti si potentiali.

Despre oportunitatile consultantului financiar NN, despre flexibilitate si independenta, despre responsabilitate si clienti multumiti vorbeste Georgeta Butar, Agency Manager NN Timisoara, care lucreaza in companie de 25 de ani.

VIDEO George Stefanita

NN Romania este parte din NN Group, o companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 14.000 de angajati si peste 18 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si are o situatie financiara solida, asigurandu-se ca este mereu aproape de clienti, cu toata responsabilitatea si angajamente ferme si sustinute.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Să vă fie rușine ! Promovați interesul vostru pentru cetățeni, dar de fapt vă urmăriți propriul interes. Soțul meu a cotizat ani de zile la Pilonul 2 de pensie, iar în urma decesului, fiica mea ca unică moștenitoare a fost informată că nu poate primii banii plătiți de soțul meu în contul pensiei, în schimb i se pot transfera punctele acumulate în contul pensiei pilon al fiicei mele.
    La data când soțul meu a încheiat contractul pentru pensia pilon, era specificat faptul că banii pot fi ridicați oricând, acesta a fost și motivul pentru care a încheiat acest contract. După ce ați strâns suficienți beneficiari, împreună cu mult iubiții guvernanți ați schimbat regulile jocului. Precizez faptul că fiica mea are 28 de ani. Oare ce se vor întâmpla cu punctele pe care doriți să le transferați? Ce valoare vor avea aceste puncte când fiica mea va ieși la pensie? De ce vă bateți joc de munca omului și de ce fiica mea nu poate beneficia de banii munciți de tatăl ei care a virat sume de bani în fiecare lună și nicidecum puncte ? Din nou vă spun să vă fie rușine, urmăriți doar interesul băncii, nu mai vă prezentați ca o companie financiară care este aproape de clienți. Este o mare minciună.

  2. Acuma nu ca as tine eu cu cei de la NN sau ca m-as pricepe prea tare la sigurari și pensii dar parca pilonul 2 era pensia obligatorie de la stat. Și era mare bătălie pe pilonul asta ca și ai noștri guvernați se lacomeau la banii ăștia. Pilonul 3 e pensia facultativa, adică dacă vrei sa dai un ban din buzunarului propriu pentru pensia proprie. Iar dacă nu mai apuci tu se te bucuri de ea, pot sa se bucure moștenitorii tai. Poate greșesc, dar asta a fost impresia mea generala, după ce m-am interesat despre pilonii păcii

  3. Sistemul de pensii obligatorii administrate privat este reglementat prin Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, cu modificările şi completările ulterioare.

    Pentru cine sunt obligatorii aceste pensii? ( in anul 2018)

    Sunt obligatorii pentru: persoanele în vârstă de până la 35 de ani, care sunt asigurate potrivit prevederilor art. 6 alin. (1) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare şi contribuie la sistemul public de pensii.
    În anul 2018 când am semnat contractul, pensia era facultativă deoarece noi aveam peste 35 ani. Între timp au modificat legea și pilonul II a devenit obligatoriu, fără ca noi să semnăm vreun act adițional. La acea vreme condițiile au fost avantajoase, dar după ce au strîns suficiente semnături au schimbat legea. Mi se pare normal să primesc banii pe care soțul meu i-a virat în contul de pensii și nu niște amărâte de puncte care peste ani nu vor mai avea nici o valoare. În contul Companiei NN România intră lunar bani, nu puncte. Nu am cerut nimic în plus, am cerut doar dreptul meu. Repet, pensia a fost facultativă în momentul semnării contractului.