TIMISOARA. Mesaj plin de revolta al timisoreanului Dan Negru, dupa ce la Timisoara se inchid pe banda rulanta scoli din cauza frigului din clase.
Vedeta a dezvaluit ca in trecut i s-a propus sa candideze la Primaria Timisoara, dar a declinat ‘ofertele’. Dan Negru s-a aratat indignat ca scolile au ramas fara incalzire, iar directorii se vad nevoiti sa trimita elevii acasa pentru a nu se imbolnavi.
„Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei 😂
Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine.
Zilele astea în Timisoara s-au închis școli din cauza frigului din clase!
Când se închid școli, se deschid pușcării !
In 1718 se deschidea in Timisoara prima şcoală elementară din România. Azi se închide de frig!
Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau, care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell.
Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig.
Asta e breaking news european!
Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face!
Statul inchide școli ca să deschidă pușcării !„, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook, vineri dimineata.
Va reamintim, aproape 20 de scoli si gradinite din Timisoara au trecut in online din cauza frigului din salile de clasa, unde se inregistreaza 10-15 grade Celsius.
Iata mai jos lista completa a unitatilor de invatamant din Timisoara in care nu se poate invata din cauza frigului!
1. Liceul de Arte,
2. Colegiul Henri Coanda,
3. Liceul Teoretic G. Moisil (clasele de gimnaziu si liceu),
4. Liceul Auto,
5. Liceul Alimentar,
6. Liceul Tehnologic Azur,
7. Gradinita PP33,
8. Gradinita PP14,
9. Liceul Sportiv Banatul
10. Liceul Economic F. S. Nitti,
11. Liceul Pedagogic Carmen Sylva,
12. Liceul Vlad Tepes,
13. Liceul Bela Bartok,
14. Scoala Gimnaziala 16,
15. Scoala Gimnaziala 18,
16. Gradinita PP44 (structura a Liceul Teoretic William Shakespeare),
17. Gradinita PP29 (structura a Scolii Gimnaziale 2)
18. Gradinita Franz Lukas (structura a Liceului Nikolaus Lenau).
Este de asteptat ca in cursul zilei de vineri si alte unitati de invatamant din Timisoara sa prezinte Inspectoratului Scolar hotararile de trecere a cursurilor in online, din cauza temperaturilor scazute din cladiri.
In acest moment, peste 10.000 de elevi din Timisoara si din judet fac scoala online, fie din pricina infectarilor cu coronavirus, fie din cauza frigului din clase.
Administratia Fritz nu are nicio solutie pentru incalzirea scolilor, spitalelor sau simplilor timisoreni abonati la Colterm si a solicitat din nou ajutorul guvernului.
Pareri
E un lucru de bun simt sa iti dai seama ca nu te pricepi si atunci nu te bagi. Alti impostori gen Fritz insa nu isi recunosc limitele si se ajunge la mai rau…
„In 1718 se deschidea in Timisoara prima şcoală elementară din România. ” Tin sa ii precizez domnului Dan Negru ca „Romania”, ca stat, nu a existat in 1718.
„Inteligentul se bucura când descoperă adevărul, iar prostul când descoperă falsul” . Ai pierdut din vedere esenta articolului.
Adevarat e că prostul se uită cu ciudă la cei inteligenți, aici chiar că n-ai prins esența.
In tara nu se știu prea multe despre administrația USR din Timișoara, altfel nu cred că acest partid ar mai avea 12% în sondaje.
Alegerea lui Fritz e un experiment de succes pentru USR, bazat pe nemulțumirea față de administrația liberală a lui Robu și snobismul timișorenilor față de tot ce e austriac, nemțesc.
Nemulțumirea se poate exprima la alegerile viitoare, până atunci e doar vorbărie goală. E nevoie și de ea, că ne descărcăm nemulțumirea dar altceva nu rezolvăm, nu cred.
Poate o fi directiva europeana, prea multa invatatura, strica.
Sigur este o directivă europeană și eu zic să votați AUR că va dă sigur căldură maxima.
o sa votam aur fi sigur de asta e pe locul 2 in sondaje si mai creste LA MAI MARE
Huligani aur votați, huligani sunteți!
Tu-va dumnezeii vostri de useristi mutanti, ati reusit, ati dustrus Timisoara! Si nimeni nu reactioneaza!
Iar nu ti-ai luat pastilele,dementule?
Au venit miticii si oltenii sa-l caute pe bauer-ul asta oparit in parimarie si v-ati ofticat.
Bai realizatorule tv emisiunile tale sint pentru cei din partea de jos a scalei in ceea ce priveste coeficientul de inteligenta,un om normal la cap nu poate sa se uite la asemenea emisiuni,cum sint la protv,a1,kanal si alte televiziuni.
Norocul tau si a altor ,, realizatori ,, este ca cei mentionati de mine mai sus sint marea majoritate.
Asa ca lasa ne cu cugetarile si cu emisiunile.
Esti produsul a 30 de ani in care prostia a devenit virtute pe aceste plaiuri.
Mie nu mi-a placut niciodata mutra ta de infumurat, de ingamfat, adica a unui personaj plin de sine. Nu ti-am vazut niciun program de Revelion, desi lumea de nivelul tau zicea ca erai cel mai bun. La restul emisiunilor tale nu ma uit. Nici macar la interviul luat de la Florin Persic nu m-am putut uita. De fapt cine esti tu? Un om care n-a fost in stare sa faca o facultate de „doamne ajuta” si ai fost nevoit sa faci la Tibiscus, o facultate particulara de doi lei. Ce ma surprinde pe mine este aroganta cu care te dai mare cunoscator al urbei. Cica Liceul Lenau are doi absolventi premianti Nobel. Citez : „Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig”. Fals! Iata cateva fragmente din Autobiografia lui Stefan Hell cel care a facut doar doi ani ( clasa a IX-a si a X-a) la liceul Lenau.
My parents originated from a place a few kilometres further north, called Santana (German: Sankt Anna), which was founded by German immigrants in the 18th century.
Our classes were held mostly in German, because Romania maintained basic education in all the minority languages.
After grade eight, at the age of fourteen, I was able to obtain one of the few places at the Nikolaus Lenau Lyceum in Timisoara, one of the best secondary schools in the country.
When a classmate emigrated with her family, I convinced my parents that they too should apply for an exit visa. Besides, my mother had been diagnosed with a disease two years earlier, and one of her doctors recommended emigration to Germany, where she could receive better medical care. After two years of uncertainty and inconvenience with the officials, we were allowed to leave for West Germany with a few belongings. It was on April 8, 1978; I was fifteen. We had no close relatives in Germany and settled in Ludwigshafen, an industrial city west of the river Rhine, far away from the iron curtain. I also found Ludwigshafen to be good, because I had seen on the map that the university town of Heidelberg was just a few kilometres away, and that struck me as a goal worth pursuing.
După Fritz Witzfigur mai lipsește omul VARANULUI și avem tacâmul complet!🤣🤣🤣
Ăsta este tipul de om care crede că dacă latră mai tare are și dreptate.
Dacă avea cea mai mică valore morală, nu stătea să fie plătit de către un infractor notoriu care prin televiziunile lui a îndobitocit 60% dintre români!