Funshop Park Timisoara, cel mai nou strip mall din Timisoara, isi deschide portile cu promotii si surprize pentru clienti. Va avea si o zona de food court exterioara. Foto

TIMISOARA. Zi de neratat la Timisoara, unde se va deschide, joi, in 12 mai, de la ora 9.00, Funshop Park Timisoara, cea mai noua galerie comerciala din oras. Pe Calea Stan Vidrighin, nr. 7, in zona Calea Buziasului, clientii sunt asteptati cu o multime de reduceri si surprize fel de fel.

Conceptul noului centru este unul special. Cuprinde deopotriva shoppingul si relaxarea, dar si timpul petrecut in mod activ in sanul comunitatii locale din aceasta parte a Timisoarei.

default

Cei care vor ajunge la Funshop Park Timisoara vor putea face cumparaturi la magazine precum C&A, Tedi, Numero Uno, Kik, Flanco, Xpress, Pepco, Agroland, Sportisimo, Maxi Pet, Noriel sau Takko, proiectul avand o suprafata totala a magazinelor de 10.800 mp.

In noul mall va fi si o zona de food court exterioara, unde, pentru inceput, va functiona Mesopotamia, dar din proiect face parte si o surpriza de proportii: primul drive-in KFC din Timisoara, care va fi deschis in scurt timp, alaturi de inca o serie de noi magazine.

Restaurantele au terase generoase, iar in imediata apropiere este instalat un loc de joaca pentru copii.

Sunt disponibile aproximativ 270 de locuri de parcare, la care se adauga alte 300 ale magazinului Kaufland.

default

Funshop Park Timisoara face parte din portofoliul companiei poloneze Scallier si este al treilea retail park care se va deschide dupa cele din Rosiori de Vede si Focsani, inaugurate anul trecut.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ce plm inseamna „strip mall „….? voi nu mai stiti a scrie romaneste?

    • strip mall =
      mall care te dezbraca de bani …

      sauuu
      mall unde mergi si te dezbraci dintr-un motiv anume …

      sauuuuuu
      un mall in aer liber, unde magazinele sunt aranjate pe un rand, cu un trotuar în faţă. Strip mall-urile sunt deobicei dezvoltate ca unitate şi au parcări mari în faţa lor. Ele sunt indreptate catre artere majore de trafic si tind sa fie de sine statatoare, cu cateva conexiuni pietonale spre cartierele inconjuratoare … sursa google …

      in ultima luna numai stiri de tot cacatul aici pe OT …

      • De tot kktu esti tu, mai boule, ca nu intelegi niste concepte, pentru ca ai ramas cu gandirea in anii 80 cand ti se parea wow cand mergeai in excursie la Magazinul Universal din celalalt cartier. Lumea evolueaza, tu ramai in prostia ta monumentala

        • Liviu, cine zice ăla e ….

        • Care magazin universal din celălalt cartier? In TM era doar un magazin universal numit Bega. Esti dus cu pluta pe Bega?

    • E „funshop” ceea ce ar putea insemna ca pentru cei care au afaceri va fi amuzant sa te lase fara bani.

  2. Funshop Park , strip mall , food court…
    vai mama voastra de imbecili. Nu mai stiti sa scrieti romaneste!

    • Da, timisorene, exista asa-numitele neologisme in orice limba, cel putin pana se impamanteneste o denumire care foloseste cuvinte din limba tarii respective si renunta la cele provenite din alte limbi. Desi uneori nu se mai apeleaza la cuvinte neaose, ci raman cele din engelza, de exemplu.
      Funshop Park – nu ai ce sa traduci, e numele propriu al acestui centru comercial. Putea sa fie numit Parcul Distractiei, Centrul Veseliei, dar efectiv cel care l-a construit a vrut sa-i dea acest nume. Cand iti faci tu un centru comercial poti sa il denumesti cum vrei.
      Strip mall – pana se va impamanteni aceasta denumire cu cuvinte din limba romana, poti sa iti faci tu o traducere de genul: centru comercial tip banda, centru comercial cu magazine insiruite, zona de cumparaturi la sol etc.
      Food court – zona de restaurante, zona cu magazine de alimentatie publica, piata pentru mancat etc.

      Sunt alte exemple care sunt mult mai nepotrivite ca traduceri. Desi as merge mai intai pe invatarea corecta a limbii romane: cuvantul „care” folosit gresit in 80% din cazuri (in loc de „pe care”), folosirea cuvantului „gen” exasperant de mult, dezacorduri grave intre subiect si predicat etc.

    • Acum, ca unii isi doresc ca in Banatul in care s-au vorbit atatea limbi sa ramana numai una (cea adusa de ei, cu „sarma”) e un efort serios, in continuarea celor incepute de inaintasi de-ai lor prin deportari si intimidari. Numai ca, dupa cum bine a explicat Neologisme, pe banii lui face fiecare ce vrea; si daca neamtul vrea sa-i zica Kaufland, nu Meleagul Cumparaturilor, sau LIDL, care nu se poate nici traduce, sau Shopping City, nu Targul Targuielilor, e cat se poate de in regula cat timp nu apare Corpul Prutenist al Puritatii Limbii Nationale – (pauza de ras – atat de pura e incat la trecut are doua forme de Perfect). Cand (si daca) va aparea vom avea limba sfanta romaneasca, iar magazine straine, garantez, nu vom avea. Pe cele pur romanesti unii si le amintesc, si fac psihoterapie. Recomand celor carora termenii straini le stau la ficati sa-si exercite dreptul de boicot, si sa se apuce initial de agricultura de subzistenta si arte populare. In final se vor apuca… de par.

  3. Ce drac de nume e ala “parcul magazin distractiv”

  4. hehe,

    si uite asa incet, in loc sa facem fabrici in zona industriala , facem fun/strip…chestii.

    jenant. e orasul plin de supermarchet-uri , banci, farmacii si pariuri sportive.

    • Orasul s-ar dezvolta mult prin aparitia catorva fabrici noi in oras. De cauciucuri, de pilda, ca n-avem decat una si aia cam la margine. Incat in cativa ani Timisoara sa poata renunta la poreclele ridicole gen „Palmisoara” sau „Semaforisoara”, in favoarea uneia cu stil si rezonanta. „Copsa Mare”, de exemplu.

  5. O alta mizerie arhirecturala CARE ARE SA SCOP EXTINDEREA DESERTULUI.

  6. Dar nu este nici un amanet acolo ?
    Si sa fie cel putin 10 banci,vreo 25 de cazinouri si sali de pariuri,tot asa vreo 20 de farmacii,ca sa fie treaba serioasa.
    Iar in farmacii macar 75 la suta sa fie cosmetice,ca unele din ele s ar putea numi cosmetico-farmacii.
    Iar ca sa cumperi un suc sa fi nevoit sa intri la supermarchet , sa socializezi cu ultra competenti si serviabilii lor angajati,aici intra si foarte profesionistele casiere.