Protestele din ultimile zile de la Timisoara au intrat in atentia lui Hitler! Este vorba despre un filmulet haios, care a aparut pe You Tube, cu un Hitler care este suparat-foc pe protestatarii din Piata Victoriei din Timisoara.
Subtitrarea, un pamflet a ceea ce se intampla in Timisoara, in aceste zile, in care oamenii protesteaza in Piata Victoriei impotriva actualei Puteri, face deliciul oricarui internaut.
Dupa ce se ia de Lorin Fortuna, unul dintre liderii protestatarilor din Piata Victoriei, dar si de celebrul Chuck Norris, Hitler ajunge la o concluzie: „Vai de revolutia noastra!”
Vezi filmuletul de pe You Tube:
Pareri
:))))))))))))))))))))))))))))))
ei nu stie ca banatenii,mare lor majoritate este oameni destepti bogati care are de toate
banateanul nu are de ce sa iese ca noi avem de toate.avem libertate avem de toate
dupa noi poate sta pdl tot timpul daca noi avem ce manca
Învecinarea forţata a generat nasterea unei constiinte coloniale (in sens vegetal) formata din individualitati elementare mai mult sau mai putin dezvoltate, carora li s-au stabilit legaturi stranse (băncuţa din faţa blocului) pentru a li se coordona miscarile. Constiinta nu este o entitate, ci o suma de stari legate de anumite conditii de activitate. Acel CEVA a fost conceput de CINEVA, care a avut grija sa creeze structuri informative la nivel de condominiu, bazate pe dubla personalitate a unor indivizi din colectivitate. Invadati de sentimentul puterii, acei indivizi si-au modelat noua imagine prin false cazuri de personalitate. Putera centrala (aleasa in bloc), la inceput foarte slaba, adesea inferioara subordonatilor, s-a fortificat pe socoteala acestora si i-a redus la tacere. Acolo unde s-a constatat necesara o implicare mai ampla, s-a actionat pentru alterari partiale ale personalitatilor vizate, au fost generate antipatii, adâncite vicii si amplificata prostia. Întreg caracterul individual a fost rescris cu aptitudini pasive si lipsa de empatie civica. Personalitatea constienta a disparut, iar cea cugetatoare (acel sentiment spontan de noi insine) s-a atrofiat, ajungandu-se la starea unui om care doarme sau care trebuie sa doarma. S-a ajuns in faza de debut a unei paralizii generale si unii s-au retras in carapacea personala. Cum poti lua o pozitie sau “lupta” impotriva unei asemenea situatii, in cazul in care habar nu ai de ce se-ntampla in jurul tau? Sau poate e vorba doar de o personalitate patologica…