Informatii noi despre moartea lui John F. Kennedy. Citeste ce au aflat istoricii despre asasinarea lui JFK!

Noile tehnologii scot la iveala informatii noi despre unul dintre cele mai mediatizate evenimente istorice. Istoricii si fostii ofiteri ai Serviciilor Secrete au gasit probe noi in ceea ce priveste asasinarea lui JFK, din 22 noiembrie 1963.

Acestia au folosit noi tehnologii pentru a analiza dovezile de atunci si pentru a demonstra ca asasinul, Lee Harvey Oswald, a actionat singur.

Teoria surprinzatoare a echipei este aceea ca in filmarea realizata de Robert Hughes in acea zi se poate observa o silueta miscandu-se la etajul sase al cladirii din care s-a tras, despre care se crede ca este Oswald.

„Concluzia noastra este ca a tras trei focuri in aproximativ 11 secunde”, a spus Holland.

Teoriile referitoare la asasinarea lui JFK:

Oswald a tras trei focuri de arma: unul a ratat, al doilea l-a lovit pe Kennedy si pe guvernatorul Connely, iar al treilea a fost fatal pentru presedinte.

Testele FBI au stabilit ca ar fi putut fi trase trei focuri de arma in cinci pana la opt secunde.

Conform spuselor guvernatorului Connely, au fost doi sau trei oameni implicati sau cineva a tras cu o arma automata. Sotia politicianului a crezut ca acesta a fost lovit de un alt glont, in afara celor doua care l-au lovit pe presedinte.

In filmul Zapruder, capul presedintelui pare sa se miste in spate dupa ultima lovitura, ceea ce poate indica faptul ca glontul a fost tras din fata.

Unii martori au declarat ca au vazut doi oameni pe o movila de iarba, la vest de cladirea de unde a fost impuscat presedintele.

Presedintele John F. Kennedy a fost asasinat pe 22 noiembrie 1963 in Dallas, Texas, la doar 46 de ani. Lee Harvey Oswald, despre care s-a crezut ca este criminalul, a fost arestat sub acuzatia de crima, insa a negat totul. A fost ucis de Jack Ruby pe 24 noiembrie, inainte de a fi judecat sau condamnat.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.