Liga AC LABS: Studentii pun teoria in practica, la Timisoara

Un proiect deja traditional la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Timisoara, Liga AC LABS, a ajuns la cea de-a XI-a editie.

Deschiderea oficiala a avut loc luni, 24 februarie 2020, incepand cu ora 15:00, la Centrul de Conferinte al UPT.

In cadrul proiectului, organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (Liga AC), cu sprijinul Universitatii Politehnica Timisoara, marile companii de IT&C din Timisoara vor sustine laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. Astfel, studentii isi pot testa cunostintele dobandite in timpul anilor de studiu, le pot imbunatati si au sansa sa isi dezvolte abilitatile profesionale luand astfel contact cu mediul de business.
Editia de anul acesta aduce 22 companii si 35 de laboratoare sustinute in cadrul proiectului unde pot participa studentii pasionati de domeniul IT, indiferent de facultatea la care studiaza.

In cadrul deschiderii, reprezentantii celor 22 de companii partenere vor prezenta cele 35 de laboratoare pe care le vor sustine in acest an, sub forma standurilor individuale ce vor fi amplasate in holul Centrului de Conferinte al Universitatii Politehnica Timisoara.

Liga AC LABS se va desfasura pe o perioada de patru luni, dupa cum urmeaza:
● Deschiderea oficiala a proiectului: 24 februarie 2020
● inscrierea participantilor: 22 februarie – 27 februarie 2020
● Perioada de teste si interviuri: 29 februarie – 12 martie 2020
● Selectia participantilor: 16 – 20 martie 2020
● Perioada de desfasurare a laboratoarelor: 23 martie – 5 iunie 2020.

Informații suplimentare se găsesc pe site-ul proiectului (https://labs.ligaac.ro/), iar cele mai noi activități pot fi urmărite pe  pagina de facebook (https://www.facebook.com/ligaaclabs) cât și contul de instagram (https://www.instagram.com/ligaaclabs/).

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.