TIMISOARA. S-a cerut verificarea tuturor canalizatiilor pentru retelele de comunicatii si internet, pe drumul Timisoara – Mosnita, dupa ce mai multe astfel de tuburi au fost sparte.
Anuntul a fost facut de vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Cristian Mos, care a fost intr-o inspectie pe teren si a gasit probleme in mai multe locuri.
„Am fost pe santier si da, probabil din cauza faptului ca nu s-au respectat procedurile, aceste tuburi sunt sparte.
Ce inseamna asta? Simplu: lasate asa, aceste tuburi ar provoca, in anii ce vin, o multime de inconveniente. O multime de viitoare lucrari de reparatii, o multime de bani, nervi si mici santiere datorate de lucrarea initiala facuta gresit.
Nu pot permite așa ceva.
Am cerut verificarea video a tuturor tuburilor montate pe acest santier si, acolo unde sunt sparte, am cerut inlocuirea lor chiar daca asta inseamna redeschiderea santierului pe anumite portiuni„, a transmis Cristian Mos, vicepresedintele CJT.
Edilul spune ca a gasit probleme si la pistele de biciclete si la trotuare si a cerut remedierea lor in cel mai scurt timp. Iar toate aceste lucrari urmeaza sa fie facute pe cheltuiala constructorului.
Va reamintim, pe santierul de pe drumul Timisoara – Mosnita a mai ramas o portiune de sosea neasfaltata, acolo unde CNAIR trebuie sa amenajeze un sens giratoriu la viitoarea intersectie cu centura ocolitoare de sud a Timisoarei.
Investitia in extinderea drumului Timisoara – Mosnita, pe 4,1 km, apartine Consiliului Judetean Timis si se ridica la 31 milioane lei, cu tot cu TVA. Fondurile necesare sunt asigurate din bugetul CJT, cat si prin Programul National de Dezvoltare Locala.
Largirea propriu-zisa a drumului s-a incheiat in toamna anului trecut, dupa o intarziere de cateva luni.
Pareri
o lucrare execrabila.Cum naiba sa montezi iluminatul iar pe stalp dintr-un sens giratoriu sa nu pui becurile.
Nu mai are Strabagul bani de patru becuri?
Foarte bine. Nu trebuie făcută recepția lucrărilor până nu repara tot. Oricum mizerabil a lucrat Strabag.
Încă de la începutul construcției acestui drum mozambican am spus că este cea mai primitivă potecă care se poate construi la ora asta în UE!!
Este îndeajuns să calculezi cât beton s-a folosit la șanțurile de pe margini fără nici o utilitate și bordura de pe mijloc, unică în lume cred, ca să-ți dai seama de pretențiile beneficiarului și cunoștințele de inginerie în materie de drumuri și poduri ale proiectantului roman și vezi România PRIMITIVĂ!!
Dorele, ce facusi, Dorele?
De ce nu se interzice în România construcția a mai puțin de trei benzi pe sens? De ce nu se pot face aici mai mult de 2 benzi pe sens?
Astia si unde ar trebui sa faca doua benzi, mai fura din materiale si iasa 2 mai mici asa… Daca ii pui sa faca 3 benzi o sa poti sa mergi pe ele cu masina doar pe-o parte,pe 2 roti, ca sa incapi.
Si cine plătește? Sau intra pe contul „contribuabililor” , sau …, sau TURCUL PLĂTEȘTE.
Alta intrebare: pe unde circula „noul tramvai”, ca as dori sa-l vad, sa merg cu el!
pur si simplu suntem o natie de Dorei