Noutati legislative privind apararea impotriva incendiilor, prezentate intr-un nou seminar organizat de CCIA Timis

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Banat” al Judetului Timis organizeaza in data de 19 aprilie 2018, incepand cu ora 10, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr.3, seminarul de informare cu tema:

IMPORTANTA SOLICITARII SI OBTINERII AUTORIZATIEI DE SECURITATE LA INCENDIU

Vor fi abordate teme precum:

– Legislatia specifica avizarii si autorizarii;
– Obligatia obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu si sanctiunea contraventionala pentru firmele care functioneaza fara aceasta autorizatie;
– Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si autorizarii;
– Legea nr.28/ 2018 pentru completarea Legii nr.307/2006 privind apararea impotriva incendiilor.

Seminarul este sustinut de cpt. ing. Catalin Constantin COSACU, sef Inspectia de Prevenire, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Banat” al Judetului Timis.

Seminarul se doreste a fi unul interactiv, astfel incat participantii sa primeasca raspuns la toate intrebarile legate de obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.

Acesta este cel de-al 4-lea seminar de instruire si informare a firmelor cu privire la noutati legislative europene si nationale, in cadrul unui program anual organizat de CCIA Timis in parteneriat cu Institutia Prefectului Judetul Timis si institutiile deconcentrate din teritoriu.
Astfel, in trim. I 2018, au fost organizate seminarii de informare in domeniul legislatiei muncii, sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, reglementari fiscale, Regulamentul General privind Protectia Datelor.

Participarea la seminar este gratuita pe baza invitatiei.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: [email protected], Sofia Chirila – referent de specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.