Nu vom mai avea pene de curent in Timisoara? Scade factura ENEL pentru Primaria Timisoara, odata cu iscalirea contractului renegociat, iar furnizorul promite ca se va rezolva rapid orice defectiune

TIMISOARA. S-au economisit aproape 2 milioane de euro, dupa renegocierea contractului dintre Primaria Timisoara si furnizorul de curent electric. Viceprimarul Traian Stoia a anuntat semnarea noii intelegeri dintre municipalitate si ENEL, „dupa dezbateri anevoioase si negocieri stranse”.

Contractul a fost iscalit cu o intarziere de 6 zile, deoarece partile au cazut mai greu de acord cu privire la durata contractului, la incetarea si rezilierea lui. Cert este ca, odata parafata negocierea, Primaria Timisoara va plati cu 8 milioane de lei mai putin, iar furnizorul s-a angajat sa rezolve si situatia deselor pene de curent si a defectiunilor din sistem in cel mai scurt timp.

S-au economisit 1,8 mil euro la buget, banii pot fi folositi pe altceva. Ne-am gandit la ce ii vom folosi: realizarea unei lucrari pilot intr-o zona unde sunt construite maghernite, garaje, ingradiri si alte chestiuni. Si, de asemenea, o sa trebuiasca bani pentru  infrastructura, deoarece oricat de multi bani am avea, niciodata pentru infrastructrura nu vor fi suficienti„, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Valoarea contractului cu ENEL-ul scade de la 40 de milioane de lei, cat s-a platit anul trecut, la 32 de milioane.

Traian Stoia crede ca nu vor mai fi perioade de bezna in Timisoara. Pana acum ENEL avea o garantie de numai 24 de ore de la agentia care asigura remedierea defectiunilor. Or acum primaria Timisoara a cerut mai multa promptitudine.

Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La cât opresc iluminatul stradal în fiecare seară… nu e de mirare că facem economii! Păcat că am ajuns în secolul 21 să umblăm cu opaiţul după noi…

  2. Si pentru consumatorii casnici cand scade?