Pian zburator, muzica electronica la flaut, show de lasere tridimensionale. Trei concerte la Bastionul Theresia din Timisoara, marca Flight Festival

TIMISOARA. La finalul acestei saptamani, sambata si duminica, vor avea loc trei concerte marca Flight Festival, in curtea Bastionului Theresia din Timisoara.

CITESTE SI: Muzica populara banateana, concerte si expozitii, teatru-lectura si spectacole pentru copii, la Ruga Timisoarei

Concertele ”Flying Piano”, ”Electric” si “Silent Shadows” sunt proiecte finantate prin programul TimCultura 2022 al Consiliului Judetean Timis.

Intrarea este gratuita pentru toate cele trei evenimente, cu rezervarea locului in prealabil pe www.poftimcultura.ro.

Flying Piano – Sambata, 10 septembrie – ora 19:00
Pianul e magic in orice context. Iar daca pianul si artistul care canta la el plutesc, la propriu, experienta nu poate fi decat… inaltatoare. In cadrul evenimentului vor avea loc trei reprezentatii.

Electric – Sambata, 10 septembrie – ora 21:00
Flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea si artistul multimedia Tom Brandus propun un spectacol electrizant pentru flaut si medii electronice.
Publicul va avea parte de o experienta muzicala inedita care promite sa depaseasca tiparele unui concert obisnuit, provocand emotii intense la nivel auditiv si vizual.

Silent Shadows – Duminica, 11 septembrie – ora 21:00
Silent Shadows este un spectacol multimedia impunator care trage un semnal de alarma asupra dezvoltarii haotice a umanitatii, a supra-tehnologizarii si a impactului acestora asupra vietii. Luminile inteligente si laserele tridimensionale completeaza ambianta vizuala si puncteaza elementele ritmice ale muzicii.

In caz de vreme nefavorabila, locatia de desfasurare a evenimentelor se poate modifica, fapt ce va fi comunicat pe adresa de email declarata la momentul rezervarii locului.

 

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. “Panem et circenses” o conotaţie peiorativă, denunţând tentativa împăraţilor, dintr-o perioadă de decadenţă a Romei, de a atrage bunăvoinţa poporului oferindu-i distracţie – jocuri de circ – iar la finalul acestora, hrană cât să-şi potolească foamea. Altfel spus, conducătorii Romei au observat că pot distrage atenţia mulţimii şi pot potoli eventualele nemulţumiri şi revolte cu un preţ destul de mic.”