TIMISOARA. Daca vrei sa iti faci vaccinul anti-COVID, rapelul sau doza booster, trebuie sa stii ca in perioada Sarbatorilor de iarna si centrele de vaccinare vor un orar diferit de functionare.
CITESTE SI: Tot mai bine. Doar doi copii intre cele 36 de noi cazuri de COVID din Timisoara si din judet si niciun deces
Astfel, atat de Craciun cat si de Anul Nou programul va fi unul mai scurt, in timp ce unul dintre centre, Bega Tehnomet, va fi deschis doar in Ajunul Craciunului.
Urmatoarele locatii vor fi deschise in intervalul 10:00-16:00 in data de 24-26, 31 decembrie si 1-2 ianuarie:
FITT
INCUBOXX
Selgros (drive-thru)
Shopping City (drive-thru)
In intervalul 10:00-16:00 in data de 24 si 31 decembrie vor fi deschise centrele de la:
Iulius Mall
Muzeul de Transport Public
Vox Technology Park
Toate centrele vor reveni la programul normal de functionare cu incepere de luni, 3 ianuarie.
Pareri
Inca mai continuati cu minciuna ordinara ,,imunizare,, in loc de vaccinare?
Cred ca ori nu aveti proprietatea termenilor,ori sunteti vanduti. A doua e mai degraba explicatia.
Uitati-va cum stau cele mai ,,imunizate,, tari din lume. Israel. UK. Singapore . Seychelless…etc.
Cam asa ,,imunizeaza,, serul vostru experimental.
Inca mai folositi termenul mincinos “imunizare”? Daca era imunizare pandemia era deja gata, dar culmea, unde sunt cei mai multi “imunizati”, e si cea mai mare explozie de cazuri. Fiti si voi cinstiti ca presa si relatati adevarul, chiar si in formularile acestea. Spuneti “injectati”, nu imunizati. Am avut un prieten care s-a infectat si apoi a murit dupa ce a intrat im contact cu un “imunizat” asimptomatic. Asa ca lasati formularile astea mincinose de 2 bani.
PT CEI DIN PRESA: DEXONLINE.RO CRED CA LE-AR FI UTIL
IMUNIZÁ, imunizez, vb. I. Tranz. și refl. A face sau a deveni imun în urma unui tratament sau prin faptul că a avut în trecut aceeași boală la care este expus în prezent. – Din fr. immuniser.
IMÚN, -Ă, imuni, -e, adj. Care prezintă imunitate; care nu poate contracta o anumită boală infecțioasă. – Din fr. immun, lat. immunis.