Este posibil ca raspunsul la problemele economice sa se afle in pantalonii nostri? Un cercetator de la Universitatea din Helsinki, Tatu Westling, s-a aplecat cu atentie asupra acestui aspect. El a facut o comparatie intre media marimilor penisurilor umane (in erectie) si cresterea Produsului Intern Brut din tara respective. In acest sudiu, citat de Huffington Post, Tatu Westling, a introdus „ipoteza organului masculin”, care ia in considerare faptul ca „penisurile poarta o semnificatie economica”.
„Lungimea organului masculin are o relatie invers proportionala, in forma de U, cu nivelul PIB-ului raportat in 1985. In acest fel se pot explica aproximativ 15% din variatiile Produsului Intern Brut. Cresterea maxima a PIB-ului este de aproximativ 13,5 centimetri, iar un colaps economic este identificat in marimea organului masculin care trece de 16 centimetri.” – afirma in studiul sau, cercetatorul finlandez Tatu Westling.
Westling a mai constatat, de asemenea, ca acea „crestere economica dintre anii 1960 si 1985 este asociata in mod negativ cu marimea organului masculin si explica, in acest fel, 20% dintre variatiile Produsului Intern Brut.”
El mai crede ca acest studiu „este destul de penetrant ca argument”, insa tot el recunoaste ca „circumferinta” sa este destul de slaba.
„Seriozitatea acestui studiu a crescut, pe masura ce avansam cu concluziile, si as putea sa-l public intr-un jurnal economic, la un moment dat.” a mai spus el. Potrivit datelor publicate de cercetatorul Tatu Westling, acest studiu include statistici ale PIB-ului din 121 de tari, din perioada 1960-1985. In ceea ce priveste marimea organelor masculine, aceste date au fost adunate de o organizatie nespecificata, din diferite surse, iar rezultatele au fost publicate online.
Studiul lui Tatu vine la scurt timp dupa o alta lucrare stiintifica din domeniu, dar care a fost realizata in Coreea de Sud. Acolo, cercetatorii au stabilit ce legatura este intre degetul aratator, cel inelar si lungimea penisului.