S-au publicat intrebarile de la recensamantul populatiei si locuintelor. Vezi ce vei fi intrebat de recenzori!

Nimeni nu va scapa nerecenzat, promit autoritatile! Au fost publicate chestionarele care vor fi completate de recenzori la recensamantul de luna viitoare. Documentele au fost postate pe site-ul Recesamantului 2011, la capitolul Instrumentar.

Persoanele absente temporar de la domiciliu la momentul efectuarii recensamantului populatiei si locuintelor vor fi inregistrate de catre recenzori pe baza informatiilor primite inclusiv de la vecini si preot.

Conform unei hotarari de guvern care reglementeaza modul de organizare a recensamantului, recenzorii vor putea folosi si surse indirecte de colectare a datelor, persoanele absente temporar de la domiciliu urmand sa fie inregistrate pe baza informatiilor de la celelalte persoane din locuinta, de la vecini, preot sau primarie, conform actului normativ.

Recensamantul populatiei si locuintelor, programat pentru 20-31 octombrie 2011, va costa 193 milioane lei, iar datele finale vor fi prezentate in 2014, cetatenii care refuza sa raspunda putand fi amendati cu pana la 5.000 lei.

Peste 120.000 persoane vor participa la colectarea datelor, primele rezultate ale recensamantului urmand sa fie prezentate publice in trimestrul I al anului 2012.

Vezi aici ce intrebari vor fi la recensamant!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ha ha ha ! Acum isi va face oficial datoria bancuta din fata blocului 🙂 Au meritat tot efortul dintre campaniile electorale si vor fi rasplatiti 🙂

  2. Totul frumos si minunat ca am perdut mult timp sa vad acele intrebari capcana…
    Dar DE CE dureaza atit de mult afisarea datelor finale??
    Nu cumva din cauza alegerilor??
    Sa nu uitam ca pina in 2014 mai mor DESTUI pensionari sau migram spre locuri mai bine platite…
    Timpul de finalizare al recensamintului este prea mare,nu mai sintem in 1859…exista intenret si computere…