SACI 2019, o manifestare de anvergura internationala la Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. in perioada 29-31 mai 2019, la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UPT, va avea loc cea de-a XIII-a editie a simpozionului international SACI 2019 (Symposium on Applied Computational Intelligence), http://conf.uni-obuda.hu/saci2019/, un eveniment de anvergura organizat in comun de Universitatea Politehnica Timisoara si Obuda University, Budapesta, Ungaria. Deschiderea festiva va avea loc miercuri, 29 mai 2019, in amfiteatrul A 101 al Facultatii de Automatica si Calculatoare.

In cadrul simpozionului vor fi prezentate 68 lucrari stiintifice, iar peste 100 de specialisti din 20 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Africa vor participa la cele 16 de sesiuni ale simpozionului. Sunt incluse patru sesiuni plenare sustinute de profesori de prestigiu din SUA, Coreea de Sud, Serbia si Ungaria.

Simpozionul SACI 2019 este inclus in programul manifestarilor stiintifice ale prestigiosului Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) din SUA si se desfasoara sub egida unui grup important de societati si asociatii: IEEE Chapter of Systems, Man, and Cybernetics Society, Romania, IEEE Romania Section, Sectia de stiinta si Tehnologia Informatiei a Academiei Romane, Academia de stiinte Tehnice din Romania, Filiala Timisoara a Academiei Romane, societati profesionale din Europa. Simpozionul SACI 2019 este cosponsorizat tehnic de IEEE Systems, Man, and Cybernetics Society.

Incepand cu editiile din 2007 si 2009 si continuand cu 2013-2018, lucrarile simpozioanelor SACI sunt indexate in Clarivate Analytics Web of Science, cu una din denumirile anterioare ISI Web of Knowledge. Lucrarile ultimelor noua editii ale SACI sunt indexate in Scopus, IEEE Xplore, DBLP si INSPEC.

Partenerii industriali ai SACI 2019 sunt cei care sunt de fiecare data alaturi de Facultatea de Automatica si Calculatoare: Accenture, ATOSS, Continental, Hella, Krohne, Lives International, Nokia.
Simpozionul face parte din manifestarile stiintifice desfasurate in cadrul „Zilelor Academice Timisene”, organizate in cea de a doua jumatate a lunii mai, bienal, de Filiala Timisoara a Academiei Romane, prin colaborare si implicare a mediului academic, cultural si stiintific din arealul timisean.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.